5 tipů na tvoření v přírodních barvách

Čtvrtek, 1. září 2022

Vyzkoušejte jeden z těchto 5 návodů na tvoření v přírodních barvách nebo vytvořte něco podle sebe a zapojte se do naší zářijové tvořivé výzvy!

5 tipů na tvoření v přírodních barvách

Milí tvořivci,

podzim a jeho zemité tóny se bohužel již nezadržitelně blíží, pojďme se na něj připravit v zářijové výzvě, která se ponese v přírodních barvách.

V rámci této výzvy nám můžete můžete ukázat své šperky a dekorace v béžových, hnědých a dalších přírodních tónech, a zapojit se tak do soutěže o bezva kreativní ceny!

Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. I tento měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Pravidla najdete zde.

Dva se můžou těšit na tvořivý balíček a vítěz měsíce na poukázku 500 Kč na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně dle svého výběru.

Jestli se chcete o těchto barvách dozvědět více, přečtěte si náš specializovaný článek o psychologii hnědé nebo béžové barvy.

Náramek ze záhnědy

Pokud hledáte (skoro) univerzální decentní šperk ke svým podzimním outfitům, náramek ze záhnědy bude jistě tou správnou volbou. Zajímavě zbarvený polotransparentní křemen doplněný o zlaté komponenty Nunn Design se prostě hodí ke všemu!

Originální přáníčko se sušenými květinami

S kraftovým papírem si jde vyhrát na sto způsobů! Jedním z nich je výroba vlastních přáníček a obálek, která jistě každého obdarovaného potěší víc, než to koupené v obchodě. Návod na jednoduché přáníčko se sušenými květinami včetně stylové obálky najdete zde!

Sluchátkožrout - kapsa na sluchátka

Kde zase ty sluchátka jsou? A jak se zvládly v té kapse takhle zamotat? Aby se to už neopakovalo, ušijte si praktickou kapsu na sluchátka podle návodu od Báry Bláhové. Do ní můžete sluchátka uložit tak, že se nezamotají a vy budete moct bez rozmotávacího stresu rovnou zapnout něco k poslechu.

Jesmonite krabička s víčkem

Sluchátka tedy máme nezamotaná a po ruce. Na všechny další drobnosti, šperky nebo třeba korálky se vždycky hodí krabička. Jednu takovou a dokonce ozdobnou a s víčkem, si můžete vyrobit z Jesmonite hmoty podle tohoto návodu.

Nástěnné macramé se střapci

Macramé je trendy! Zútulní každý prostor a samotné tvoření, uzlíkování a motání může být i relaxem. Ještě jste to nezkusili? Vytvořte si tohle nástěnné macramé s dřevěnými korálky a střapci a věříme, že macramé příze a šňůry už jen tak z ruky nedáte!

Určitě ale prozkoumejte celou sekci Návodů a inspirace. Třeba objevíte tu pravou kombinaci pro váš originální výtvor v přírodních barvách. Moc se na vaši tvorbu těšíme! <3

Pokud se budete svou tvorbou chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #manumivyzva.

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Eva
Středa, 27. Březen 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Úterý, 26. Březen 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Březen 2024

100%

rýchlosť