6 inovací v sortimentu minerálů a drahých kamenů Manumi

Středa, 19. červenec 2023

Minerály milujeme a víme, že vy také! V posledních měsících jsme usilovně pracovali na několika novinkách a vylepšeních, které bychom vám rádi představili v tomto článku.

6 inovací v sortimentu minerálů a drahých kamenů Manumi

Milí tvořivci,

možná jste si v posledních měsících také všimli změn, které postupně probíhají v naší nabídce minerálů a drahých kamenů. Protože se nám množí dotazy na to, proč jsme se změnami začali a co vše se vlastně mění, rozhodli jsme se pro vás sepsat článek, ve kterém se na všechny novinky společně podíváme.

1) Zmenšení balení = více možností pro kombinování!

Změnili jsme obsah základního balení z 18 cm šňůrky na jednu třetinu původního množství. Obsah nového balení je tedy zhruba ekvivalent 6 cm délky . Můžete tak efektivně kombinovat více různých druhů minerálů za nižší cenu a pokud máte zájem o náramek jednodruhový, postačí vám na něj tři základní balení korálků.

 

2) Rozšiřujeme nabídku na více než 200 druhů minerálů

Díky novým dodavatelům jsme rozšířili sortiment na více než 200 druhů minerálů. Nejoblíbenějších 90 druhů najdete i na prodejnách ve dvou nejprodávanějších velikostech 6 mm a 8 mm a k tomu více než 50 druhů zlomků. Celkově pak bude po dokončení změn sortiment minerálů obsahovat přes 1 000 položek a kromě klasických velikostí korálků a zlomků v sortimentu najdete i  nejmenší 2 mm a 3 mm broušené korálky z minerálů, které se zvlášť v posledních letech těší velké oblibě.

Prohlédněte si všechny minerály zde >>>

3) Snižujeme ceny minerálů

Ano, opravdu! Díky větším objemům odběrů u našich výrobců a změně způsobu balení jsme trvale snížili ceny minerálů v průměru o více než 30 %. V kombinaci se zmenšením obsahu základního balení jsou tak pro vás všechny minerály dostupnější než kdykoliv dřív.

4) Doplňujeme do popisku kvalitu a původ

Často jste se nás ptali na kvalitativní třídu a zemi původu prodávaných korálků a my chápeme, že vás to zajímá. Doplnili jsme tedy tyto údaje ke všem minerálům, kde jsou určené výrobcem.

 

5) Zpřesňujeme popisky, aby se k vám dostalo co nejvíce informací

Kromě označení země původu a kvalitativní třídy zpřesňujeme i další informace, které jsou pro vás důležité. Zpřesňujeme v popisku rozlišení, zda je minerál přírodní nebo syntetický, případně tepelně ošetřený, dobarvovaný nebo zda má externí povrchovou galvanizaci.

6) A bude ještě více informací!

Vytvořili jsme a stále tvoříme spoustu nových informačních materiálů ke všem druhům minerálů. Věnujeme se jejich pověstným účinkům, vhodnosti k různým znamením zvěrokruhu i k čakrám a tomu, odkud minerály jsou a jakou cestu urazí, než s nimi začnete tvořit. Všechny tyto informacemi nabité články si můžete přečíst pod níže uvedenými odkazy.

 

 

 

Doufáme, že vás tyto novinky potěší, dozvíte se něco nového a budeme rádi, když se s námi podělíte nejen o výsledky své tvorby, ale i zpětnou vazbu k těmto změnám. Buď na našem Facebooku nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

 

UPOZORNĚNÍ: Informace o účincích drahých kamenů a minerálů, které najdete na všech e-shopech firmy Manumi Crafts s.r.o. nejsou určeny k diagnostice nebo léčbě jakýchkoli onemocnění, nenahrazují klasickou lékařskou péči a nejsou ani její alternativou. Veškeré uvedené informace o potenciálních účincích minerálů vycházejí výhradně z veřejně dostupných zdrojů, které nelze fakticky ověřit. Veškeré drahé kameny a minerály z naší nabídky jsou určeny výhradně pro estetické a dekorativní účely.

Související články

Minerály podle znamení zvěrokruhu: Objevte ty, které skutečně podpoří vaše znamení

Minerály podle znamení zvěrokruhu: Objevte ty, které skutečně podpoří vaše znamení

Minerály jsou již od pradávna úzce propojeny s astrologií, tedy konkrétně s působením na znamení zvěrokruhu. Dokáží vám dodat sílu, zharmonizovat vaše vztahy nebo například zklidnit mysl. Posilují a vyvažují charakteristiky daného znamení. Hledáte-li minerály, které vašemu znamení mohou skutečně pomoci, najdete je v našem přehledu níže. 

Minerály podle čaker: Uveďte své tělo zpět do rovnováhy

Minerály podle čaker: Uveďte své tělo zpět do rovnováhy

Věří se, že každá čakra v lidském těle má svoji barvu a specifickou vibraci, která odpovídá určité oblasti našeho bytí. Je-li některá z čaker v nerovnováze, nebo dokonce zablokovaná, může se projevit různými potížemi. Je proto potřeba ji uvést zpět do rovnováhy. Od toho tu jsou minerály, jejichž vlastnosti a energie působí na čakry velmi pozitivně, a pomáhají je opět harmonizovat. 

Jak poznat pravé minerály

Jak poznat pravé minerály

Přepadla vás kreativní nálada a toužíte vytvořit náramek, jiný šperk či například talisman z pravých minerálů, ale obáváte se, abyste nezakoupili ty syntetické? Prozradíme vám několik zaručených tipů, jak rozeznáte pravé minerály od těch uměle vytvořených. 

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Dita
Úterý, 30. Duben 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondělí, 29. Duben 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.