Adventní věnce 4x jinak

Pátek, 11. listopad 2022

Je pro vás adventní věnec jedním z neodmyslitelných symbolů Vánoc? Pro nás taky. To těšení se na neděli, kdy budeme moci zapálit další svíčku, jen tak něco nenahradí. Ale o samotném plamínku to není…

Adventní věnce 4x jinak

Spíš o tom, jak si udělat klidný večer se svými blízkými, pustit si koledy nebo adventní koncert a třeba u toho vlastnoručně vyrábět dárky. To bychom však nebyli my, pokud bychom si vyrobili klasický věnec z jedlového jehličí. Máme po vás 4 tipy, jak letos pojmout adventní věnec jinak!

Věnec z macramé šňůry

Tohoto věnce se nemusí zaleknout ani ten, kdo zatím nikdy žádné macramé neudrhal. Jeden uzlík stále dokola a to je vše. Základ je hotov a další zdobení je na vás.

Věnec z dřevěných komponentů

Zkuste se zamyslet, na jaké základní geometrické tvary se dá takový adventní věnec rozložit. V podstatě to jsou samé kruhy. Menší a větší. Spojte je dohromady tavnou pistolí a vytvořte si místo věnce konstrukci ve skandinávském designu. Můžete do ní protáhnout třeba i větvičky jehličí.

Věnec s macramé vločkami

Jste už v macramé zkušenější? Drhali jste letos ozdoby na stromeček? Pak tuhle estetiku můžete přenést i na svůj adventní věnec. Aby nebyl příliš zdobný, jako protiváhu můžete na základ věnce využít lehkou drátěnou konstrukci. Stačí ji barvou ve spreji přizpůsobit barevnému schématu vašich Vánoc.

Věnec s vločkami ze samotvrdnoucí hmoty

Jste milovníci přírodních materiálů? Pak vás možná zaujme minimalistický věnec z dřevěných komponentů a svícínků ze samotvrdnoucí hmoty, která vypadá úplně jako keramika. Ale nebojte, pec k tomu nepotřebujete. Postačí i dnešní pokojová teplota.

Nezapomínejte prosím na bezpečnost! Adventní věnce nenechávejte nikdy hořet bez dozoru, případně doporučujeme použití LED svíček, které jsou v tomto směru úplně bezpečné a navíc znovupoužitelné.

Tak co, inspirovali jsme vás, abyste se letos na svoji adventní výzdobu podívali z jiného úhlu? Nebo se držíte tradice a jehličí na vašem stole nesmí chybět? Ať tak nebo onak, rozhodně chceme vidět výsledek! Podělte se o něj s námi na Instagramu nebo Facebooku.

Související články

Stylové dekorace na vánoční stůl

Stylové dekorace na vánoční stůl

U svátečního stolu se sejde každoročně nejbližší rodina nebo přátelé. Dotvořte sváteční tabuli vlastnoručně vytvořenou dekorací, ať je i letošní Štědrý večer nezapomenutelný! Připravili jsme pro vás tipy na 5 originálních dekorací a vychytávek, které si můžete sami vyrobit. Prohlédněte si je v tomto článku!

Tipy na originální balení vánočních dárků

Tipy na originální balení vánočních dárků

Štědrý den se blíží, dárečky už jsou vybrané, vyrobené, nakoupené nebo na cestě a vy přemýšlíte, jak je originálně zabalit? Připravili jsme pro vás 5 tipů na stylová balení dárků a krásné jmenovky, prohlédněte si je v tomto článku!

Andělská DIY inspirace

Andělská DIY inspirace

Andílci neodmyslitelně patří k vánočním svátkům. Můžeme je vidět na trzích, v kostelech i v doprovodu čerta a Mikuláše. Vytvořte si roztomilého papírového, dřevěného, korálkového nebo macramé andílka i vy! V tomto článku jsme pro vás připravili tipy na 6 originálních andílků, které si můžete sami vyrobit.

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Pátek, 12. Duben 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.