Květnová výzva: Tvořte macramé

Pondělí, 1. květen 2023

Zapojte se do květnové tvořivé výzvy! Pusťte se do drhání a uzlíkování, zkrátka do macramé, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Květnová výzva: Tvořte macramé

Milí tvořivci,

máj je lásky čas a macramé je prostě láska! Uzlíkování, drhání, motání i rozčesávání přízí jsme si zamilovali stejně jako vy!

Tuto lásku proto nemůžeme vynechat a vyhlašujeme květnovou výzvu, jejímž tématem je právě macramé tvoření!

V rámci této výzvy nám můžete ukázat, vaši macramé tvorbu. Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. Pravidla najdete zde.

Každý měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Vítěz měsíce se od teď může těšit na poukázku na 1 000 Kč, pro druhé místo máme připravenou poukázku na 500 Kč a pro třetí místo 200 Kč. Poukazy můžete uplatnit na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně.

A kde hledat inspiraci?

1) V rozcestníku Vše pro macramé

V našem rozcestníku Vše pro macramé najdete nejen materiál jako jsou příze, dřevěné výřezy, kovové rámy, dřevěné i minerálové korálky s velkým průtahem nebo surové minerály. Najdete zde také často kladené dotazy, odkazy na některé články i návody. Zkrátka tady najdete pohromadě vše, co potřebujete vědět, než se do tvoření macramé pustíte.

2) Na našem blogu

Pro ty, co se do macramé chtějí teprve pustit nebo pro ty, kteří se jen bojí složitějších uzlíků jsme připravili sérii článků Macramé školy. Naše ambasadorka Ivča v nich krůček po krůčku (a uzlík po uzlíku) vysvětluje jak vybrat správnou macramé přízi na projekt, jak propojit macramé a další komponenty k tvoření, jak zafixovat hotový výrobek nebo také jak ošetřit klacík/tyč na macramé, než se pustíte do tvoření. Kromě toho zde najdete i další zajímavé články, prohlédněte si štítek “macramé” na našem blogu!

3) V sekci Návodů a Inspirace

Pomalu se blížíme ke stovce návodů z macramé přízí a už přemýšlíme nad dalšími. Najdete zde nejen klasické závěsné macramé dekorace na zeď, ale také stínidla na lampy, doplňky pro děti, závěsné květináče nebo podtácky. Ale opleteme kde co, tak si prohlédněte všechny macramé návody v sekci Návodů a inspirace. Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Pokud se budete svou tvorbou chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #manumivyzva.

 

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť