Prosincová výzva: Tvořte cokoliv aneb volná tvorba

Pátek, 1. prosinec 2023

Zapojte se do prosincové výzvy, jejímž tématem je volná tvorba. Tvořte, můžete úplně cokoliv, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč! 

Prosincová výzva: Tvořte cokoliv aneb volná tvorba

Milí tvořivci,

i v prosinci vás vyzýváme k tvoření!

Tématem prosincové výzvy se stává volná tvorba.

Ať už tvoříte z korálků, z Jesmonite, uzlíkujete macramé, odléváte křišťálovou pryskyřici nebo vosk, modelujete ze samotvrdnoucí hmoty nebo třeba kombinujete více technik - tohle je výzva přesně pro vás!

I v rámci této výzvy nám můžete ukázat své šperky, dekorace a doplňky. Stačí nám na Facebooku Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. Pravidla najdete zde.

Každý měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Vítěz měsíce se od teď může těšit na poukázku na 1 000 Kč, pro druhé místo máme připravenou poukázku na 500 Kč a pro třetí místo 200 Kč. Poukazy můžete uplatnit na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně.

A kde hledat inspiraci?

1) V rozcestnících na našem webu

V sekci Aktuální trendy najdete vše, co můžete potřebovat pro různé kreativní techniky. Najdete tam například Vše pro vánoční ozdoby a dekorace, Vše pro výrobu svíček, Vše pro tvorbu s Jesmonite, Vše pro náramky z minerálů, Vše pro korálkování a tvorbu šperků, Vše pro macramé a dalších 13 rozcestníků, které pro vás pravidelně aktualizujeme. V jednotlivých kategoriích pak nenajdete zde jen materiál, ale také často kladené dotazy a odkazy na některé články i návody. Zkrátka tady najdete pohromadě vše, co potřebujete vědět, než se do tvoření pustíte.

2) Na našem blogu

Prohlédněte si také články pod štítkem Inspirace na našem blogu! Některé techniky, které jsou složitější mají dokonce svůj vlastní štítek. Najdete je všechny nahoře hned pod nadpisem a kliknutím na konkrétní štítek se vám vyfiltrují články k danému tématu. Mezi nejoblíbenější štítky patří Minerály, Svíčky, Křišťálová pryskyřice a aktuálně také nesmíme zapomenout na Vánoce.

3) V sekci Návodů a Inspirace

Chcete tvořit, ale nevíte co? Nebo máte naopak představu, ale přemýšlíte, jak svůj projekt dotáhnout k dokonalosti? V sekci Návodů a inspirace najdete více než 850 návodů na šperky, doplňky i dekorace. Pro lepší orientaci si můžete pomocí 5 filtrů vybrat přesně to, co chcete tvořit a pak už jen čerpat inspiraci a tvořit. Všechny návody jsou zdarma a velmi nás potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Pokud se budete svou tvorbou chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #manumivyzva.

Související články

Květnová výzva: Květiny + 5 nápadů na tvoření

Květnová výzva: Květiny + 5 nápadů na tvoření

Zapojte se do květnové výzvy, jejímž tématem je tvoření šperků a dekorací s květinovými akcenty. Tvořte, pochlubte se nám a vyhrajte až 1 000 Kč!

Kouzelná doprava zdarma

Kouzelná doprava zdarma

Časově omezená akce: pouze do pondělí můžete nakoupit a mít dopravu zdarma.

Dny Manumi a sleva až 150 Kč

Dny Manumi a sleva až 150 Kč

Nakupte do neděle 14. 4. 2024 a můžete mít slevu až 150 Kč na celý nákup! Jak na to? Čtěte níže.

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Dita
Úterý, 30. Duben 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondělí, 29. Duben 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.