5 tipů na tvoření v černé barvě

Sobota, 1. říjen 2022

Vyzkoušejte jeden z těchto 5 návodů na tvoření v černé barvě nebo vytvořte něco podle sebe a zapojte se do naší říjnové tvořivé výzvy!

5 tipů na tvoření v černé barvě

Milí tvořivci, 

dny se zkracují a noci prodlužují a čím dál tím dříve padá tma černá, jako naše říjnová výzva! 

V rámci této výzvy nám můžete můžete ukázat své šperky a dekorace v černých tónech a zapojit se tak do soutěže o bezva kreativní ceny!

Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. I tento měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Pravidla najdete zde.

Dva se můžou těšit na tvořivý balíček a vítěz měsíce na poukázku 500 Kč na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně dle svého výběru.

Jestli se chcete o těchto barvách dozvědět více, přečtěte si náš specializovaný článek o psychologii černé barvy nebo se můžete třeba inspirovat v tomto článku, kde najdete mimo jiné i výherní příspěvky v rámci loňské černé výzvy.

Černý třpyt 

Nechte se okouzlit jemnými třpytivými akcenty tohoto šitého setu náušnic, náramku a náhrdelníku podle návodu od Lucie Svobodové! 

Zavěsil se nám tu netopýr

Originální (nejen) halloweenskou dekoraci v podobě netopýra z macramé zvládne vyrobit každý. Že nevěříte? Prohlédněte si tento návod od Ivči Sochorové a uvidíte, že se vám brzy také v pokoji zavěsí netopýr!

Náramek z ebenového dřeva

Jistě znáte přirovnání “je to černé, jak ebenové dřevo”. Jestli je to přirovnání pravdivé můžete posoudit třeba při výrobě tohoto náramku z křišťálu a ebenových korálků, který jsme doplnili zlatým přívěskem s motivem lotosového květu a černým střapcem.

Jesmonite květináček se zlatým proužkem

Kdo ještě nevyzkoušel lití Jesmonite hmoty, jako by nebyl! I tato v základu bílá hmota se dá jednoduše a efektně obarvit speciálními Jesmonite pigmenty a díky tomu může vzniknout třeba tento originální květináček se zlatým pruhem.

Náramek ze šungitu nejen pro pány

Vyrobte si jednoduchý náramek z magického šungitu doplněný trubičkami od Nunn Design! Určitě pro něj najdou využití nejen pánové, ale i dámy, a to především díky jeho jednoduchému provedení se dá říct, že se hodí ke každému outfitu. Že by to byla další magická vlastnost šungitu? :-)

Určitě ale prozkoumejte celou sekci Návodů a inspirace. Třeba objevíte tu pravou kombinaci pro váš originální výtvor v černých barvách. Moc se na vaši tvorbu těšíme! <3

Pokud se budete svou tvorbou chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #manumivyzva.

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Eva
Středa, 27. Březen 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Úterý, 26. Březen 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Březen 2024

100%

rýchlosť