5 tipů na tvoření v růžové barvě!

Neděle, 1. květen 2022

Vyzkoušejte jeden z těchto 5 návodů na tvoření v růžové barvě nebo vytvořte něco podle sebe a zapojte se do naší květnové tvořivé výzvy!

5 tipů na tvoření v růžové barvě!

Milí tvořivci,

růžově rozkvetlé jsou třešně, které čekají na prvomájové polibky, růžová je i tvořivá výzva pro měsíc květen.

I v rámci této výzvy nám můžete můžete ukázat své šperky a dekorace v růžových tónech, a zapojit se tak do soutěže o bezva kreativní ceny!

Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek.

I tento měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Pravidla najdete zde.

Dva se můžou těšit na tvořivý balíček a vítěz měsíce na poukázku 500 Kč na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně dle svého výběru.

Jestli se chcete o růžové barvě dozvědět více, přečtěte si náš specializovaný článek o psychologii růžové barvy.

Podtácek z křišťálové pryskyřice se sušenými květinami

Křišťálová pryskyřice a sušené lisované květiny, to je kombinace, která neomrzí na špercích ani v interiéru! Když navíc přidáte trochu růžového pigmentu, získá transparentní pryskyřice jedinečný narůžovělý nádech. Vyzkoušejte to třeba v tomhle návodu a vytvořte si originální jarní podtácek.

Náramek z růžového opálu

O opálu se říká, že aktivuje srdeční čakru. Možná právě proto je považován za kámen lásky a něhy. V kombinaci s korálky od Preciosa® Components a přívěskem ve tvaru lotosového květu od OmegaCast vypadá tento náramek přímo luxusně, posuďte (a vyrobte si ho:-)) sami!

Macramé rámeček (nejen) na zamilované fotografie

Rámečky nemusí být jen ze dřeva nebo kovu, můžou být i z macramé. Že nevěříte? Vytvořte si originální kousek do vašeho domova a zarámujte si třeba prvomájový polibek, protože barva rozkvetlé třešně se k téhle přízi doslova hodí!

Boho náušnice se střapci a lotusy

Milujete jaro, boho styl a růžovou barvu? V tom případě tyhle náušnice s růžovými střapci a motivem lotosového květu se vám rozhodně budou líbit. Zvládne je vyrobit každý, postačí k tomu ketlovací kleště a za pár minut můžou dělat parádu a třepotat se v lehkém jarním větru.

Jesmonite podtácek se sušenými květinami

Podtácků není nikdy dost! Hodí se na odkládání klíčů, pod sklenku s pitím, na šperky a na mnoho dalších věcí. Hmota Jesmonite se na tvorbu takových podtácků vyloženě hodí, můžete navíc kombinovat různé pigmenty a míchat si vlastní odstíny všech barev. Sušené květiny pak dodají podtácku ten pravý jarní nádech. Tak na co bude tenhle? Na klíče, na šperky nebo na něco úplně jiného?

Určitě ale prozkoumejte celou sekci Návodů a inspirace. Třeba objevíte tu pravou kombinaci pro váš originální výtvor v růžové barvě. Moc se na vaši tvorbu těšíme! <3

Pokud se budete svými růžovými doplňky chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #vyzvaodkoralku a #inspiraceodkoralku.

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Eva
Středa, 27. Březen 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Úterý, 26. Březen 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Březen 2024

100%

rýchlosť