Andělská DIY inspirace

Pátek, 1. prosinec 2023

Andílci neodmyslitelně patří k vánočním svátkům. Můžeme je vidět na trzích, v kostelech i v doprovodu čerta a Mikuláše. Vytvořte si roztomilého papírového, dřevěného, korálkového nebo macramé andílka i vy! V tomto článku jsme pro vás připravili tipy na 6 originálních andílků, které si můžete sami vyrobit.

Andělská DIY inspirace

Papírový anděl

Poskládejte si andílka z papíru! Tato dekorace může nejen viset na vánočním stromečku nebo můžete andělíčka klidně přivázat na dárkové balení a doladit ho tak k dokonalosti.

Andělíček ze špachtlí

Špachtle nejsou jen pomůcka na míchání pryskyřice. Můžete z nich vytvořit originálního andělíčka se svatozáří z dřevěného kroužku podle návodu od naší autorky Báry. Mimochodem, ze špachtlí vytvořila také roztomilého Louskáčka, už jste návod na něj viděli?

Zlatý anděl z polymerové hmoty

Dalším tipem na andělskou ozdůbku je tenhle třpytivý anděl z polymerové hmoty. Tato hmota je po upečení poměrně lehká, takže se s andělíčkem nebudou ohýbat větvičky vánočního stromečku. Na zavěšení andílka můžete použít některou z ozdobných stuh a krajek.

Macramé anděl

Andělé a andělská křídla z macramé jsou trendem posledních let! V naší sekci Návodů a inspirace najdete návod na barevnou andělku na kruhu, samotná macramé křídla na tyčce nebo krásného vánočního macramé andílka s rozčesávanými křídly. Pro trochu více svátečního ladění můžete klasickou přízi promísit s tou s metalickými vlákny.

Korálkový anděl

Korálkové ozdoby patří k vánočnímu tvoření již dlouhá staletí. Nejčastějším motivem jsou asi vánoční hvězdy, ale ani andílci nezůstávají pozadu! Roztomilého andílka se střapcovou sukní si můžete vytvořit podle tohoto návodu od autorky Saši. A pokud chcete spíše decentnějšího andílka, můžete podle návodu od ní vytvořit také malého andílka s kovovými křidýlky nebo vzít do ruky drátek a vytvořit anděla s drátkovanými křídly.

Andělská svíčka

Pro trochu vánoční nálady k večernímu tvoření nebo třeba k pohádkám se skvěle hodí tato svíčka ve tvaru anděla. Vosk můžete navíc ovonět jednou ze čtyř speciálních vánočních vonných esencí nebo kteroukoliv jinou z více než 35, které máme v nabídce. Prohlédněte si je všechny zde.

Prohlédněte si také další návody na šperky i dekorace! Fotonávod vás provede tvorbou krok po kroku a v sekci Materiál na výrobu najdete přesně to, co je k jednotlivým projektům potřeba. Takže nebudete muset nic dalšího řešit a můžete se pustit rovnou do tvoření! Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Stylové dekorace na vánoční stůl

Stylové dekorace na vánoční stůl

U svátečního stolu se sejde každoročně nejbližší rodina nebo přátelé. Dotvořte sváteční tabuli vlastnoručně vytvořenou dekorací, ať je i letošní Štědrý večer nezapomenutelný! Připravili jsme pro vás tipy na 5 originálních dekorací a vychytávek, které si můžete sami vyrobit. Prohlédněte si je v tomto článku!

Tipy na originální balení vánočních dárků

Tipy na originální balení vánočních dárků

Štědrý den se blíží, dárečky už jsou vybrané, vyrobené, nakoupené nebo na cestě a vy přemýšlíte, jak je originálně zabalit? Připravili jsme pro vás 5 tipů na stylová balení dárků a krásné jmenovky, prohlédněte si je v tomto článku!

Tipy na dárky za pár korun

Tipy na dárky za pár korun

Dárky nemusí být drahé a okázalé, aby ukázaly, jak vám na obdarovaném záleží! V tomto článku jsme pro vás připravili tipy na 6 originálních dárků, na které můžete nakoupit materiál za pár korun, jejich výroba zabere opravdu chvilku, ale přes to zcela upřímně zahřejí u srdce. Prohlédněte si je v tomto článku!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov