Březnová výzva: Tvořte svíčky

Středa, 1. březen 2023

Březen, za kamna vlezem, vosk roztavíme a svíčku vyrobíme! Nadchněte se také pro výrobu svíček, soutěžte s námi v březnu a vyhrajte až 1 000 Kč!

Březnová výzva: Tvořte svíčky

Milí tvořivci,

už asi všichni netrpělivě očekáváme stálejší počasí a teplejší dny… Věříme, že tématem březnové výzvy je společně třeba přivoláme.

Škrtáme sirkou a tématem březnové výzvy vyhlašujeme tvoření svíček! 

V rámci této výzvy nám můžete ukázat své doma vyrobené svíčky, ať už pro vaše vlastní použití, ty které jste darovali nebo které vyrábíte a dále prodáváte. Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. Pravidla najdete zde.

Každý měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Jak jsme zmínili výše, protože máme radost, že s námi tvoříte a že nám posíláte tolik úžasných a inspirativních výtvorů, rozhodli jsme se trochu změnit systém odměn. Vítěz měsíce se od teď může těšit na poukázku na 1 000 Kč, pro druhé místo máme připravenou poukázku na 500 Kč a pro třetí místo 200 Kč. Poukazy můžete uplatnit na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně.

A kde hledat inspiraci?

1) V rozcestníku Vše pro výrobu svíček

Ať už tvoříte svíčky delší dobu, začínáte, v našem svíčkovém rozcestníku najdete vše, co můžete potřebovat. Krom vosků jsou zde i knoty, aromata, formy a nádoby a spousta dalšího materiálu i potřebných pomůcek. A nejen to, najdete tu i často kladené dotazy, odkazy na některé články i návody. Zkrátka tady najdete pohromadě vše, co potřebujete vědět, než se do výroby svíček pustíte. 

2) Na našem blogu

Chcete si o výrobě svíček zjistit něco dříve, než se pustíte do samotného rozpouštění a lití? Mrkněte se na náš blog, kde najdete užitečné informace v článcích. Právě teď už pracujeme na dalších, mimo jiné na rozhovoru s naší ambasadorkou a kolegyní Marcelkou, která se výrobě svíček věnuje již nějaký ten pátek a pravidelně nám svými svíčkami provoňuje kancelář. 

3) V sekci Návodů a Inspirace

Zahořte pro tvoření svíček v sekci Návodů a inspirace! Návody pravidelně přidáváme a můžete si tak vyzkoušet nejen tvoření do silikonových forem nebo nádob, které si můžete koupit, ale také například do starých zavařovaček, které tak můžete jednoduše upcyklovat a zažehnout v nich nový plamínek. Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Vlastnoručně vyrobená svíčka potěší i jako dárek, dá se říct, že svíčky jsou takovým dárkovým evergreenem. Prohlédněte si také sekci balení dárků, kde najdete krabičky na i originální pytlíky a taštičky, do kterých můžete hotový dárek stylově zabalit.

Pokud se budete svou tvorbou chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #manumivyzva.

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!