Dubnová výzva: Tvořte s dětmi

Sobota, 1. duben 2023

Zapojte se do dubnové tvořivé výzvy! Tvořte s dětmi, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Dubnová výzva: Tvořte s dětmi

Milí tvořivci,

vyhlašujeme novou výzvu, která je hravá jako aprílové počasí! Co je jejím tématem? 

Tvoření s dětmi!

V rámci této výzvy nám můžete ukázat, co tvoříte s dětmi nebo co tvoří vaše ratolesti. Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. Pravidla najdete zde.

Každý měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Vítěz měsíce se od teď může těšit na poukázku na 1 000 Kč, pro druhé místo máme připravenou poukázku na 500 Kč a pro třetí místo 200 Kč. Poukazy můžete uplatnit na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně.

A kde hledat inspiraci?

1) V rozcestníku Vše pro tvoření s dětmí

V našem rozcestníku Vše pro tvoření s dětmi najdete nejen materiál jako jsou barvy pro děti, foukací fixy a další potřeby na malování, zažehlovací korálky, kreativní papíry, filc, polymerové hmoty nebo kreativní sady na vyšívání či tvoření z papíru. Najdete zde také často kladené dotazy, odkazy na některé články i návody. Zkrátka tady najdete pohromadě vše, co potřebujete vědět, než se do tvoření s dětmi pustíte.

2) Na našem blogu

Tvoření je možné využít i jako zábavnou formu učení, zvláště pro mladší děti. Pokud hledáte inspiraci pro tvoření s dětmi nebo chcete objevit nové techniky, do kterých se můžete společně pustit, pak se vydejte na náš blog. Najdete zde rady i tipy pro to nejzábavnější tvoření s dětmi

3) V sekci Návodů a Inspirace

Děti se nebojí při tvoření používat svou fantazii, je proto škoda jejich schopnosti omezovat jen na malování na papír. Lepidlo, nůžky, zažehlovací korálky, modelování, navlékání nebo i jednodušší macramé děti s přehledem zvládnou, samozřejmě je třeba vzít v potaz věk a individuální schopnosti. Prohlédněte si návody na tvoření s dětmi v sekci Návodů a inspirace. Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Pokud se budete svou tvorbou chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #manumivyzva.

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Pátek, 12. Duben 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.