Samotvrdnoucí hmota

Zobrazit všechny rubriky

Velikonoční vajíčka 5x jinak

Velikonoční vajíčka 5x jinak

Máte na velikonoce na stole osení? Co si ho letos zkrášlit vlastnoručně vyrobenými vajíčkovými zápichy?! Jsou ze samotvrdnoucí hmoty a můžete je klidně vyrábět i s malými pomocníky.

Jak dekorovat samotvrdnoucí hmotu

Jak dekorovat samotvrdnoucí hmotu

Samotvrdnoucí hmota se těší takové oblibě i kvůli tomu, že ji můžete dekorovat na tisíc způsobů. Pomocí hmoty si prakticky vymodelujete své „čisté plátno“, které vám dá základní tvar. Je však jen na vás, ve směru jakého stylu se dále vydáte.

Pomůcky pro ty, kteří to se samotvrdnoucí hmotou myslí vážně

Pomůcky pro ty, kteří to se samotvrdnoucí hmotou myslí vážně

Nějak se začít musí. A u samotvrdnoucí hmoty rozhodně platí, že začít se dá s málem. Co ale dělat, pokud chcete svoje tvoření posunout na další úroveň? Pomohou vám profesionální pomůcky! Pojďte se s námi podívat na seznam nástrojů, které by ve vaší dílničce neměly chybět.

Jak začít se samotvrdnoucí hmotou

Jak začít se samotvrdnoucí hmotou

Samotvrdnoucí hmota není na trhu novinkou. Ti z vás, kteří holdují tvoření, ji určitě zaznamenali už před léty – hmota, která nepotřebuje ani péct, ani vařit a umožňuje začátečníkům i pokročilým tvořit zajímavé doplňky a dekorace. V posledních měsících však zažívá nečekaný boom. Stejně jako v případě macramé za to můžou trendy v interiérovém designu – přírodní materiály, organické tvary a nedokonalost jsou v současné době na výsluní.



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Daniela
Pondělí, 18. Březen 2024

100%

Nakupuji zde opakovaně, jsem spokojená

Eva
Sobota, 16. Březen 2024

100%

Rychlost

Eva
Čtvrtek, 14. Březen 2024

100%

Prodejna splněných přání