Stylové dekorace na vánoční stůl

Středa, 13. prosinec 2023

U svátečního stolu se sejde každoročně nejbližší rodina nebo přátelé. Dotvořte sváteční tabuli vlastnoručně vytvořenou dekorací, ať je i letošní Štědrý večer nezapomenutelný! Připravili jsme pro vás tipy na 5 originálních dekorací a vychytávek, které si můžete sami vyrobit. Prohlédněte si je v tomto článku!

Stylové dekorace na vánoční stůl

Zlaté prasátko

Prasátko je symbolem štěstí. Přeneste si kousek štěstí ke štědrovečerní tabuli tímto roztomilým zlatým prasátkem ze samotvrdnoucí hmoty podle návodu od naší autorky Ivči.

Hvězdičky na slavnostní tabuli

Zasedací pořádek je důležitý a patří k nedílné součásti příprav na večer. Poskládejte tyto elegantní hvězdičky, které mohou posloužit jako stojánek pro jmenovku, aby všichni věděli, kam se mají usadit.

Jmenovky se sobíkem

Pokud si chcete trochu více vyhrát s vystřihováním, možná vás zaujme návod na vánoční sobíky s vlající šálou, na kterou můžete napsat jména. Krásně vypadají také se zlatými nebo stříbrnými parůžky, které dodají sobíkovi ještě více sváteční nádech.

Kapsa na příbory a lá sobík

U sobů ještě pro jeden návod zůstaneme! Úplně jednoduchou kapsu na příbory můžete vytvořit z filcu a borovicového jehličí za asistence tavné pistole podle tohoto návodu.

Plovoucí svíčky

Tradičně se v tento slavnostní večer pouští lodičky z oříškových skořápek s hořící svíčkou. Zkusit to ale můžete i bez skořápky, vyrobit si totiž můžete přímo plovoucí svíčky ze speciálních forem. Můžete je také ovonět jednou ze speciálních vánočních vůní jako je kadidlo, svařák, perníček nebo vánoční stromeček.

3 další tipy najdete zde

Ještě více inspirace najdete v našem loňském článku Tipy pro stylové sváteční stolování, kde najdete například návod na elegantní sponu na ubrousky z korálků a 2 další originální nápady.

Prohlédněte si také další návody na šperky i dekorace! Fotonávod vás provede tvorbou krok po kroku a v sekci Materiál na výrobu najdete přesně to, co je k jednotlivým projektům potřeba. Takže nebudete muset nic dalšího řešit a můžete se pustit rovnou do tvoření! Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Tipy na originální balení vánočních dárků

Tipy na originální balení vánočních dárků

Štědrý den se blíží, dárečky už jsou vybrané, vyrobené, nakoupené nebo na cestě a vy přemýšlíte, jak je originálně zabalit? Připravili jsme pro vás 5 tipů na stylová balení dárků a krásné jmenovky, prohlédněte si je v tomto článku!

Andělská DIY inspirace

Andělská DIY inspirace

Andílci neodmyslitelně patří k vánočním svátkům. Můžeme je vidět na trzích, v kostelech i v doprovodu čerta a Mikuláše. Vytvořte si roztomilého papírového, dřevěného, korálkového nebo macramé andílka i vy! V tomto článku jsme pro vás připravili tipy na 6 originálních andílků, které si můžete sami vyrobit.

Tipy na dárky za pár korun

Tipy na dárky za pár korun

Dárky nemusí být drahé a okázalé, aby ukázaly, jak vám na obdarovaném záleží! V tomto článku jsme pro vás připravili tipy na 6 originálních dárků, na které můžete nakoupit materiál za pár korun, jejich výroba zabere opravdu chvilku, ale přes to zcela upřímně zahřejí u srdce. Prohlédněte si je v tomto článku!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov