Tipy na dárky pro paní učitelky

Pondělí, 19. červen 2023

Blíží se konec školního roku a s ním i rozdávání vysvědčení. Tradičně děti svým třídním učitelkám a učitelům nosí květiny a bonboniéry, zkuste to ale letos trochu jinak a společně s dětmi vyrobte dáreček, který nejen potěší, ale i vydrží jako krásná památka na končící školní rok!

Tipy na dárky pro paní učitelky

Kytice, která vydrží

Asi si každý pamatuje poslední školní den a umyvadlo ve třídě, které je přeplněné květinami. Tyhle originální květinky z papíru ale vodu potřebovat nebudou a také vydrží rozhodně mnohonásobně déle, než ty řezané. Inspirovat se můžete návody na oranžovou gerberu, modrou růžičku nebo vlčí mák.

Květina na těžítku

Ještě trochu jinou květinku můžete vytvořit. Tahle může navíc plnit funkci praktického těžítka, které na katedře udrží všechny písemky i když vznikne průvan! Mrkněte se na návod na rozkvetlý kamínek zde.

Bonboniera trochu jinak

Jakou bonboniéru vybrat? A nepřinese Pepíček stejnou? Když si jí vyrobíte, tak se toho rozhodně nemusíte bát. Stačí vzít do ruky papír, nůžky a lepidlo a vytvořit originální květinu s překvapením. A zbytek bonbonků, které se nevejdou do květinové schovky si můžete dát po tvoření spolu jako odměnu za skvěle odvedenou práci!

Přáníčko s přáním prázdnin na jedničku

Ručně vytvořené přáníčko potěší prostě vždycky. Podívejte se na návody na přáníčka, máme jich už více než 20. Jednotlivé styly můžete zábavně nakombinovat tak, aby to vaše bylo opravdový originál!

Rámeček na třídní fotografii

Aby paní učitelka nebo pan učitel nezapomněli na tenhle bezva školní rok, je třeba si pořádně zarámovat třídní fotografii. Jednoduché rámečky ze špachtlí můžete dozdobit dřevěnými akcenty, washi páskou nebo sušenými květinami a pro ty pokročilejší máme návod také na rámeček na fotografie opletený macramé přízí.

Náramek z minerálů

Náramek z minerálů, zvláště z těch, které podle legend dodávají energii, tak ty se budou na dobití elánu přes prázdniny rozhodně hodit! Návodů a inspirace na náramky z minerálů máme několik desítek a všechen potřebný materiál i odpovědi na často kladené otázky najdete v našem specializovaném rozcestníku.

Květinová záložka do (třídní) knihy

Originální dárek a možnost, jak dát květiny, ale tak trochu jinak, je také záložka do knížky. Tato je vyrobena z holografické folie a sušených lisovaných květin, ale mezi folie můžete vložit i cokoliv jiného - třeba na papírku napsanou oblíbenou třídní hlášku z posledního školního roku.

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

 

Související články

DIY projekty na Dušičky, Halloween nebo cokoliv na podzim slavíte

DIY projekty na Dušičky, Halloween nebo cokoliv na podzim slavíte

Inspirujte se k troše strašidelného tvoření, které bude bavit nejen děti, ale i dospělé! I efektní dušičkové nebo halloweenské dekorace totiž můžete připravit doslova za pár minut. Připravili jsme pro vás tipy na 5 originálních (a trochu strašidelných) dekorací!

Podzimní tvoření s dětmi

Podzimní tvoření s dětmi

Podzim přímo vybízí ke kreativitě a tvoření s dětmi! A nemusí se jednat jen o tvorbu s přírodními materiály, jako jsou kaštany, šišky a spadané listí. Připravili jsme pro vás tipy na 5 originálních věcí, které můžete na podzim s dětmi vytvořit!

Výzva Tvoření s dětmi: rozhovor s Áďou

Výzva Tvoření s dětmi: rozhovor s Áďou

Přečtěte si rozhovor s naší nejmladší autorkou Áďou nejen o tom, kde hledá inspiraci nebo co by chtěla letos vyzkoušet tvořit.

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Dita
Úterý, 30. Duben 2024

100%

Celková spokojenost, nemám, co bych vytkla...

+ Zajímavá nabídka, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní a hezké zboží

Miroslava
Pondělí, 29. Duben 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.