Hopsající ušatá inspirace

Pátek, 10. březen 2023

Vyrobte si originální ušaté dekorace s motivy velikonočních zajíčků!

Hopsající ušatá inspirace

Velikonoční přání se zajíčkem

Jaro hýří barvami a stejně tak i tohle originální DIY přání se zajíčkem z přízí!

Kalíšky s velikonočními motivy

Máte doma nudné jednobarevné kalíšky, kterým chcete vdechnout nový život nebo chcete vylepšit nějaké úplně nové? Obojí je možné, inspiraci na originálně pomalované kalíšky najdete zde.

Upleťte si vajíčko

Až dáte kočičky do vázy, budete potřebovat ještě něco na ozdobení. K tomu mohou posloužit tahle krásná pletená vajíčka se zajíčkem sedícím uprostřed.

Upleťte si i zajíčka

Podle tohoto návodu od naší autorky Ivči si můžete vytvořit roztomilého macramé zajíčka s ocáskem.

Zápichy se zajíčky

Kočičky ve váze, visí na nich zajíček… A teď ještě narcisky na parapet, ať svými žlutými květy přivolají co nejvíc tepla a sluníčka. V květináčích se můžou také usadit zajíčci! Třeba ti z chlupatých žinylkových drátků, na špachtlích s mašličkou, nebo celá zaječí rodinka z korálků.

Papírová krabička na překvapení

Originální krabička ve tvaru zajíčka potěší nejen malé, ale i velké milovníky Velikonoc a obzvláště pak, když dovnitř schováte třeba oblíbená čokoládová vajíčka!

Chcete ještě více ušaté inspirace? Máme pro vás tipy na dalších 6 zajíčků, které najdete v tomto článku

Všechny návody jsou zdarma a velmi nás potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Pokud se budete svou tvorbou chlubit na Facebooku nebo na Instagramu, potěší nás, když fotku označíte #inspiraceodmanumi.

 

Související články

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Tipy na velikonoční tvoření: 9 kreativních nápadů

Tipy na velikonoční tvoření: 9 kreativních nápadů

S Velikonocemi přichází perfektní čas pro tvoření dekorací a ozdob do svého domova! Máme pro vás 7 originálních a jednoduchých DIY návodů, díky kterým vaše bydlení doslova rozkvete. Pusťte se do tvorby girland, roztomilých zajíčků a kuřátek ještě dnes. 

6 tipů na DIY velikonočních přání

6 tipů na DIY velikonočních přání

Jaro je tu a s ním i Velikonoce, ideální čas pro tvoření originálních velikonočních přání! V tomto článku vám přinášíme šest kreativních nápadů na DIY velikonoční přání, které osloví každého. Od jednoduchého origami zajíčka, přes přáníčko malované akvarelem, až po přání malované prstovými barvami, jehož tvoření bude bavit i nejmenší! 

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Pátek, 12. Duben 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.

Lenka
Středa, 10. Duben 2024

100%

Spolehlivý, rychlý.