Tipy na DIY velikonoční výzdobu

Středa, 8. březen 2023

Velikonoce už jsou za rohem a čekají tam spolu s jarem… Přivolejte je hravým velikonočním tvořením z papíru, macramé nebo upcyklací!

Tipy na DIY velikonoční výzdobu

Papíroví ptáčci jarabáčci

První poslíčci jara mohou viset v okně, na balkoně, kde se budou hezky třepetat ve větru nebo na vchodových dveřích. Do tvoření se můžete pustit i s dětmi podle tohoto návodu.

Roztomilé macramé kuřátko

Ptáčky můžete ale nejen skládat z papíru! Zkuste to třeba z macramé příze podle tohoto návodu. Takové roztomilé kuřátko se bude mezi malovanými vajíčky krásně vyjímat.

Kalíšky s velikonočními motivy

Máte doma nudné jednobarevné kalíšky, kterým chcete vdechnout nový život nebo chcete vylepšit nějaké úplně nové? Obojí je možné, inspiraci na originálně pomalované kalíšky najdete zde.

Vajíčka z hedvábného papíru

Jestli hledáte tip na velikonoční tvoření, který zabere doslova pár minut, jsou to tato vajíčka z hedvábného papíru od naší autorky Báry.

Pletené vajíčko

Až dáte kočičky do vázy, budete potřebovat ještě něco na ozdobení. K tomu mohou posloužit tahle krásná pletená vajíčka se zajíčkem sedícím uprostřed.

Na ta opravdová vajíčka tu je macramé stojánek

Když si dáte práci s malovanými vajíčky, kraslicemi, dopřejte jim exkluzivní místo, kde je můžete bezpečně vystavit. Tento macramé stojánek na vajíčka je přesně to, co hledáte.

A na ta čokoládová vajíčka upcyklovaná sklenička

Nevyhazujte staré skleničky, ale upcyklujte je! Pomocí washi pásky a křídového spreje můžete vytvořit za pár minut takovéhle krásné skleničky, které poslouží i jako super dárkové balení.

Chcete ještě více jarní inspirace? Máme pro vás tipy na dalších 5 návodů z dřevěných korálků i ze samotvrdnoucí hmoty, najdete je v tomto článku. A než vezmete do zaječích, mrkněte na naší ušatou hopsající inspiraci, kde najdete návody s motivem zajíčků.

Všechny návody jsou zdarma a velmi nás potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Pokud se budete svou tvorbou chlubit na Facebooku nebo na Instagramu, potěší nás, když fotku označíte #inspiraceodmanumi.

Související články

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Tipy na velikonoční tvoření: 9 kreativních nápadů

Tipy na velikonoční tvoření: 9 kreativních nápadů

S Velikonocemi přichází perfektní čas pro tvoření dekorací a ozdob do svého domova! Máme pro vás 7 originálních a jednoduchých DIY návodů, díky kterým vaše bydlení doslova rozkvete. Pusťte se do tvorby girland, roztomilých zajíčků a kuřátek ještě dnes. 

6 tipů na DIY velikonočních přání

6 tipů na DIY velikonočních přání

Jaro je tu a s ním i Velikonoce, ideální čas pro tvoření originálních velikonočních přání! V tomto článku vám přinášíme šest kreativních nápadů na DIY velikonoční přání, které osloví každého. Od jednoduchého origami zajíčka, přes přáníčko malované akvarelem, až po přání malované prstovými barvami, jehož tvoření bude bavit i nejmenší! 

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!