Únorová výzva: Tvořte z korálků

Středa, 1. únor 2023

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do korálkování. Nevěříte? V únoru totiž můžete nejen tvořit z korálků, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Únorová výzva: Tvořte z korálků

Milí tvořivci,

i v únoru vás vyzýváme k tvoření, ale pozor, zvyšujeme odměnu! 

Tématem únorové výzvy se stává tvoření korálkování. Pro nás je to trochu srdcovka a víme, že to samé platí i pro spoustu z vás!

I v rámci této výzvy nám můžete ukázat své šperky, dekorace a doplňky. Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. Pravidla najdete zde.

Každý měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Jak jsme zmínili výše, protože máme radost, že s námi tvoříte a že nám posíláte tolik úžasných a inspirativních výtvorů, rozhodli jsme se trochu změnit systém odměn. Vítěz měsíce se od teď může těšit na poukázku na 1 000 Kč, pro druhé místo máme připravenou poukázku na 500 Kč a pro třetí místo 200 Kč. Poukazy můžete uplatnit na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně.

A kde hledat inspiraci?

1) V rozcestníku Vše pro tvoření korálkování a tvorbu šperků

Ať už tvoříte šperky delší dobu, začínáte nebo třeba tvoříte s dětmi, v našem korálkovém rozcestníku najdete vše, co můžete potřebovat. Krom korálků jsou zde i návlekové materiály, komponenty i praktické pomůcky, jako jsou třeba ketlovací kleště a podobně. A nejen to, najdete tu i často kladené dotazy, odkazy na některé články i návody. Zkrátka tady najdete pohromadě vše, co potřebujete vědět, než se do korálkování pustíte.

2) Na našem blogu

Připravili jsme pro vás serii 6 článků o tom, jak začít s korálkováním. Najdete tu vysvětlené základy týkající se ketlování, výroby náramků, náušnicových komponentů a mnoho dalšího. Všechny články najdete zde. A protože korálkování a tvorba šperků je opravdu obsáhlé téma, nejde to na blogu seřadit všechno pod jeden štítek. Pokud ale hledáte inspiraci, zkuste se teda podívat třeba na štítky “Stříbrné šperky”, “Mala”, “Minerály”“Modelovací kovy” nebo “Smaltování”

3) V sekci Návodů a Inspirace

Chcete vyrobit trendy náramek, například z minerálů, náhrdelník, náušnice nebo stylovou brož, ale hledáte inspiraci nebo nevíte, jak na to? V sekci Návodů a inspirace najdete více než 450 návodů na šperky. Stačí si vlevo nahoře v “Co si chci vyrobit?” vybrat, co má být výsledkem a v dalších filtrech si pak můžete navolit spoustu dalších možností. Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Vlastnoručně vyrobený šperk potěší i jako dárek. Prohlédněte si také sekci balení dárků, kde najdete krabičky na šperky i originální pytlíky, do kterých můžete hotový šperk stylově zabalit.

Pokud se budete svou tvorbou chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #manumivyzva.

 

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Eva
Středa, 27. Březen 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Úterý, 26. Březen 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Březen 2024

100%

rýchlosť