Vyzkoušejte kreativní startovací sady od Manumi

Pondělí, 17. říjen 2022

Tvořit doma je stále více trendy a spousta kreativních směrů je nyní ještě dostupnější, než kdy dřív. Chápeme ale, že je dobré si nejdříve techniku ozkoušet na malých projektech, než se pustíte do těch větších. Proto jsme pro vás připravili několik startovacích sad, kde najdete základní potřeby pro několik prvních výrobků, abyste nemuseli rovnou kupovat všechno vybavení. Všechny startovací sady od Manumi vám představíme v tomto článku.

Vyzkoušejte kreativní startovací sady od Manumi

Vyzkoušejte si tvoření s Jesmonite hmotou AC100

Z Jesmonite hmoty je možné tvořit různé podtácky, květináčky, svícny, ale i jiné drobné dekorace či komponenty do interiéru, ale i do exteriéru. Jesmonite, často přezdíván jako ekologická pryskyřice, je možné efektně kombinovat i s křišťálovou pryskyřicí. V případě použití v exteriéru je dobré výrobek natřít vhodným zátěrem. K tomu všemu se můžete postupně dostat.

Pro první pokusy s touto hmotou se skvěle hodí naše startovací sada. V té najdete základní tekutinu AC100 240 g, práškový základ AC100 600 g, černý, červený a žlutý pigment, 2 silikonové formy (šestihran (60 ml) a čtverec (80 ml)), rukavice a špachtle na míchání a přehledný návod. Ze sady si zvládnete vyrobit více podtácků, přesný počet ale nejde říct, protože záleží, kterou formu použijete - formy mají jiný objem.

Vyzkoušejte si macramé

Macramé uzlíkování a drhání se těší v posledních letech velké oblibě. Jednomu se ale může snadno zamotat hlava z různých druhů přízí a dalších pomůcek a komponentů. V nabídce máme celkem 3 startovací sady, abyste si mohli vyrobit 3 nejoblíbenější macramé výrobky - lapač snů, závěsný držák na květináč nebo háčkované košíčky. V každé sadě najdete vše, co je pro vytvoření výrobku potřeba, včetně podrobného návodu. Ale nemusíte se ho držet, klidně dejte průchod své fantazii. Materiálu je v sadě dostatek.

Lapač snů

V této sadě najdete přízi v natural barvě, korálky, lepidlo, filc pod lísteček a kovový kruh jako základ. Pro výrobu budete dále potřebovat nůžky a hřeben/kartáč na rozčesání příze (skvěle bude fungovat třeba kartáč na domácí mazlíčky).


Závěs na květináč

V této sadě najdete přízi v natural barvě, korálky a dřevěné kroužky pro uchycení závěsu. Pro výrobu budete dále opět potřebovat nůžky a hřeben/kartáč na rozčesání příze.


Háčkovaný košík

V této sadě najdete macramé šňůru v natural barvě, dvě různá dřevěná dna, háček na háčkování a sadu jehel zakončení. Pro výrobu budete dále potřebovat pouze nůžky, tato macramé šňůra není rozčesávací.

Vyzkoušejte si tvoření z pryskyřice

Nadchly vás transparentní i různě zdobené šperky, doplňky, podtácky či krabičky z křišťálové pryskyřice? Nedivíme se! Vyzkoušejte si tvoření z křišťálové pryskyřice s naší startovací sadou, kde najdete vše potřebné pro vytvoření svého prvního podtácku se sušenými květinami a metalickými floky. V sadě najdete křišťálovou pryskyřici imitující sklo, sadu na míchání pryskyřice, 2x A7 arch lisovaných květin, silikonovou formu o objemu 150 ml a krásně třpytivé metalické vločky.

Vyzkoušejte si malování na kamínky

Potkáváte na procházkách přírodou nebo městem malované kamínky a chtěli byste si to také vyzkoušet a třeba přispět do oblíbené Facebookové skupiny? Pak je tento starter kit přesně tím, co hledáte! V sadě najdete minimálně 11 kamínků ve velikosti 4 až 8 cm, sadu 9 pigmentových fixů, které jsou po dostatečném zaschnutí odolné proti oděru i vodě a 2 obrysové fixy v bílé a černé barvě. Stačí tedy otevřít balíček a můžete se pustit do malování! Inspiraci pro malování na kamínky a to, jak lze kombinovat různé techniky najdete v našem článku.

O tuto startovací sadu teď navíc můžete soutěžit na našem Facebooku až do 27. října! Pravidla soutěže najdete zde.

A to není vše, další startovací sady pro vás právě připravujeme!

Jestli chcete o všem vědět jako první, nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho newsletteru nebo sledujte Manumi na našich sociálních sítích na Facebooku nebo na Instagramu, kde se s námi můžete také podělit o svou tvorbu!

Související články

Korálková velikonoční nadílka

Korálková velikonoční nadílka

Nakupte ještě dnes a můžete získat barevný balíček korálků jako dárek. Zjistěte více informací v tomto článku.

Týden štěstí je tu: Získejte stírací los i vy

Týden štěstí je tu: Získejte stírací los i vy

Nakupte u nás v tomto týdnu a máte jedinečnou možnost získat výherní stírací los! Zn. Každý stírací los přinese štěstí (a slevu)!

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Eva
Středa, 27. Březen 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Úterý, 26. Březen 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Březen 2024

100%

rýchlosť