10 tipů na DIY tvoření s dřevěnými komponenty

Středa, 19. duben 2023

Přinášíme vám tipy na vytvoření originálního stínidla, kousátka pro děti, náramku nebo rámečku na fotografie a jiné nápady. Prohlédněte si návody na šperky i dekorace z korálků, výřezů a dalších dřevěných komponentů a pusťte se do tvoření.

10 tipů na DIY tvoření s dřevěnými komponenty

Korálkové stínidlo na lampu

Dřevěné korálky neslouží jen k výrobě šperků, ale vyrobit si z nich můžete i originální stínidlo na lampičku. Základů na stínidla prodáváme hned několik, tak si můžete lampičku vytvořit úplně podle vašeho stylu. Zátiší s lampičkou může krásně doplnit tato upcyklovaná sklenice s třásněmi.

Upcyklovaný rámeček na fotografie

Upcyklovat můžete také starý rámeček, a to pomocí obyčejných špachtlí! Nevěříte? Prohlédněte si návody na glamour třpytivý rámeček, skandi rámeček s dřevěnými polokoulemi nebo boho rámeček se sušenými květinami a zarámujte si vzpomínku!

Korálková vázička

Z korálků můžete vytvořit také tuto minimalistickou skandi vázičku na sušené květiny.

Macramé měsíc s ametystem

Ať už věříte v magickou sílu surových minerálů nebo prostě máte rádi přírodní materiály, pak tenhle macramé měsíc s ametystem prostě musíte vytvořit! Jako základ poslouží dřevěné výřezy z překližky ve tvaru měsíce, ale podívejte se i na ostatní výřezy.

Náramek s exotickým dřevem

Dřevěné náramky se hodí pro dámy i pro pány, navíc se díky přírodnímu materiálu příjemně nosí! Tenhle náramek kombinuje korálky z palisandrového dřeva a z Bodhi semínek a zaručeně se hodí ke skoro každému outfitu.

Hračka na hrazdičku

Z dřevěných korálků, kousátek, tyček a dalších komponentů můžete vytvořit také kousátka, řetízky na dudlík nebo hračky na hrazdičku pro nejmenší děti. Zkusit to můžete například s návodem na roztomilou hračku s ježečkem a pro další inspiraci si určitě prohlédněte náš rozcestník Vše pro mimi doplňky, kde najdete třeba i silikonové nebo háčkované korálky a další komponenty.

Náramek s pírkem a rodonitem

Dřevo a minerály, to je něco, co k sobě prostě patří. Tento decentní náramek s rodonitem a palisandrovým dřevem je navíc doplněný o maličký přívěsek s motivem pírka ze stříbra Ag 925/1000.

Set náramků s tygřím okem a rudrakshou

Podobně decentní je také tento set náramků v kombinaci tygřího oka a rudrakshi, které můžete doplnit přívěskem s motivem ohm a korálkem s motivem Buddhy.

Macramé duha na mráčku

Občas se v životě objeví mráčky, ale když to jsou ty z dřevěných výřezů, tak to vůbec nevadí! Uplést si na ně můžete barevnou duhu a vytvořit tak originální dekoraci (nejen) do dětského pokoje. A pokud se necítíte na uzlíkování, ale nějakou duhu si vyrobit chcete, inspirujte se tímto návodem na korálkovou duhu se střapečky.

Věnec s ptáčkem z FIMO hmoty

Kombinování materiálů, to je naše! A když takhle zbydou dřevěné korálky, FIMO Air a ještě k tomu máte po ruce nějakou zelenou větvičku, můžete si vytvořit třeba tenhle rozomilý věneček s ptáčkem.

Podívejte se také na další návody s korálky, výřezy a dalšími dřevěnými komponenty přímo zde v sekci Návodů a Inspirace. Všechny návody jsou zdarma a velmi nás potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Pokud se budete svou tvorbou chlubit na Facebooku nebo na Instagramu, potěší nás, když fotku označíte #inspiraceodmanumi.

Související články

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jaro je tu a s ním čerstvá dávka inspirace pro tvoření jarních dekorací! V tomto článku vám přinášíme pět kreativních nápadů na DIY svícen, papírové sněženky nebo nástěnné dekorace. Pusťte se do jarního tvoření ještě dnes!

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Tipy na originální karnevalové masky

Tipy na originální karnevalové masky

Vytvořte si vlastní masky na karneval nebo do průvodu! Připravili jsme pro vás 4 návody a pár tipů na originální šperky a masky, se kterými budete za hvězdu na každém karnevalu. Prohlédněte si je hned teď!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Pátek, 12. Duben 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.