5 tipů na tvoření ve zlaté barvě

Čtvrtek, 1. prosinec 2022

Vyzkoušejte jeden z těchto 5 návodů na tvoření ve zlaté barvě nebo vytvořte něco podle sebe a zapojte se do naší prosincové tvořivé výzvy!

5 tipů na tvoření ve zlaté barvě

Milí tvořivci, 

všude kolem se už třpytí světýlka i další vánoční výzdoba, proč si večery neprozářit také zlatým tvořením? Právě zlatá je totiž barvou měsíce prosince a zároveň i naší poslední letošní výzvy od Manumi!

V rámci této výzvy nám můžete můžete ukázat své šperky a dekorace ve zlatých tónech a zapojit se tak do soutěže o bezva kreativní ceny!

Stačí nám na Facebooku nebo Instagramu poslat do zprávy fotku vašeho výtvoru nebo ho sdílet pod tento příspěvek. I tento měsíc vybere jeden člen našeho týmu 3 vítěze. Pravidla najdete zde.

Dva se můžou těšit na tvořivý balíček a vítěz měsíce na poukázku 500 Kč na nákup na našem e-shopu nebo v prodejně dle svého výběru.

Jestli se chcete o těchto barvách dozvědět více, přečtěte si náš specializovaný článek o psychologii zlaté barvy nebo se můžete třeba inspirovat v tomto článku, kde najdete mimo jiné i výherní příspěvky v rámci loňské stříbrné (a stříbrné) výzvy. 

Korálkový andělíček

Málo co je symbolem vánočního tvoření (a obecně Vánoc) tak moc, jako anděl! Vytvořte si andělskou korálkovou vánoční ozdobu (nebo i šperk) podle tohoto návodu od Saši Lysenko.

Anděl ze samotvrdnoucí hmoty

Andílků není nikdy dost, proto do zlatého tvoření patří rozhodně i tento ochránce vánočního stromečku, tentokrát ze samotvrdnoucí hmoty. Díky použití třpytivých floků působí tato ozdoba elegantně, i když ji budete mít hotovou doslova za pár minut. Pro další andělskou inspiraci se podívejte do sekce Návodů & inspirace, kde máme na anděly přímo štítek.

Zlatý svícen z dřevěných korálků

Zahřejte se u tvoření s tavnou pistolí! Pokud nevěříte, že z korálků můžete vytvořit stylový svícen, tady máte návod! Krom dřevěných korálků budete potřebovat ještě zlatý sprej a pak samozřejmě ještě svíčku (a i tu si koneckonců můžete vyrobit).

Jesmonite svícen se třpytkami

Výrobky z Jesmonite jsou nejen krásné, ale také praktické! Z této hmoty si můžete vytvořit různé podtácky, mističky, vázy nebo třeba svícny a když jim chcete vdechnout trochu svátečnější duši, pak se přímo nabízí použití třpytek. Pokud nevíte, jak na to, prohlédněte si tento návod na Jesmonite svícen se zlatými třpytkami.

Zlaté prasátko pro štěstí

Abyste viděli toto zlaté prasátko, rozhodně nemusíte celý den držet hladovku! Dokonce si ho můžete i sami vyrobit a ozdobit jím vánoční stromeček. Tip: pokud pořádáte slavnostní večeři, můžete toto prasátko položit na prostírání a poté hostům nechat jako památku na příjemně strávený večer! Další tipy na prostření slavnostní tabule najdete v tomto článku

Určitě ale prozkoumejte celou sekci Návodů a inspirace. Třeba objevíte tu pravou kombinaci pro váš originální výtvor ve zlaté barvě. Moc se na vaši tvorbu těšíme! <3

Pokud se budete svou tvorbou chlubit na sociálních sítích, potěší nás, když fotku označíte #manumivyzva. 

 

Související články

Výzva od Manumi 2023

Výzva od Manumi 2023

Pojďte se spolu s námi ohlédnout za loňským rokem a 12 trendy soutěžními výzvami od Manumi!

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Listopadová výzva: tvořte vánoční ozdoby

Nikdy nebyla vhodnější příležitost pustit se do tvoření vánočních ozdob a dekorací. Nevěříte? V listopadu totiž můžete nejen tvořit, ale také vyhrát až 1 000 Kč!

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Říjnová výzva: tvořte mýdla

Zapojte se do říjnové tvořivé výzvy! Tvořte mýdla, pochlubte se výsledkem a vyhrajte až 1 000 Kč!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!