Kreativní valentýnská inspirace 🧡

Středa, 31. leden 2024

Pusťte si k sobě na Valentýna trochu lásky a srdíček! 🧡 Připravili jsme pro vás 6 originálních tipů, na valentýnské šperky a dekorace, které si můžete vyrobit doma. Prohlédněte si tipy hned teď!

Kreativní valentýnská inspirace 🧡

Náušnice s broušenými srdíčky

Vytvořte si elegantní náušnice s broušenými srdíčky, které přidají šmrnc každému outfitu. Tento návod vás provede výběrem správných komponentů i postupem výroby náušnic. Broušené přívěsky ve tvaru srdíček od Manumi dodají šperku jemný, ale výrazný vzhled a jsou ideální jak pro denní nošení, tak i pro speciální příležitosti. Co je vynést třeba na Valentýna?

Vonné vosky ve tvaru srdíček

Provoňte si večer vonnými vosky ve tvaru roztomilých růžových srdíček podle tohoto návodu od naší autorky Marcelky. Můžete si vybrat ze spousty vonných esencí a pokud zrovna neholdujete růžové barvě, tak si můžete prohlédnout také různé barvy do svíček a vonných vosků. Mimochodem, krásně zabalené vonné vosky se hodí i jako originální dárek.

Krabička s překvapením z lásky

Překvapte svého partnera nebo partnerku kouzelnou krabičkou plnou lásky a vzpomínek. Jednoduché leporelo podle tohoto návodu můžete vyplnit společnými fotkami nebo třeba zamilovaným vzkazem.

Valentýnská svíčka

Zažehněte v sobě plamen (nebo rovnou tři plameny) a romantickou atmosféru vlastnoručně vyrobenou svíčkou. Tu můžete ozvláštnit nejen tím, že na ni pokladete vosková srdíčka, čímž vytvoříte zajímavý 3D efekt, ale také použitím tří knotů místo klasického jednoho.

Perličkové srdíčkové náušnice

Perly jsou nestárnoucí klasika, která pozvedne každý outfit! Náušnice ve tvaru srdce z drobných voskových perliček podle tohoto návodu jistě nebudou výjimkou.

Srdíčko ze zažehlovacích korálků

Roztomilé srdíčko ze zažehlovacích korálků může být originálním dárkem, při jehož výrobě se mohou vyřádit děti i dospělí. Můžete jej zabalit například do organzového sáčku a přibalit k němu pár bonbonů pro sladší den. Srdíčko můžete také dozdobit například nápisem se jménem nebo zamilovaným vzkazem.

Skleněné přívěsky od Manumi ve tvaru srdce

Objevte nové skleněné a precizně broušené přívěsky v oblíbeném tvaru srdce! V naší nabídce najdete hned 4 krásné barvy a 2 velikosti 10 a 14 mm. Hodí se pro tvorbu náušnic, náhrdelníků, náramků nebo klidně celých setů.

Gravírovací mikro pero na bižuterii

Pomocí gravírovacího pera můžete vytvořit jedinečný obrázek nebo nápis. Kompaktní design a snadná manipulace umožňuje detailní práci. Ať už chcete na přívěsek gravírovat iniciály, datum nebo speciální symbol, díky tomuto gravírovacímu peru to bude hračka. V naší nabídce najdete také přívěsky a spojovací díly ze stříbra Ag 925/1000, které jsou určené speciálně pro gravírování.

Silikonové formy ve tvaru 🧡 pro kreativní hmoty

Silikonové formy jsou nezbytnou pomůckou pro tvoření různých dekorativních předmětů, jako jsou svícny, podtácky, misky, svíčky, mýdla a další originální výtvory z kreativních hmot. My jsme si tvorbu z kreativních hmot zamilovali, a tak u nás můžete najít srdcové formy pro tvorbu svíček, mýdel, z hmoty Jesmonite, z křišťálové pryskyřice nebo z kreativního betonu.

Prohlédněte si také další návody na šperky i dekorace! Fotonávod vás provede tvorbou krok po kroku a v sekci Materiál na výrobu najdete přesně to, co je k jednotlivým projektům potřeba. Takže nebudete muset nic dalšího řešit a můžete se pustit rovnou do tvoření! Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jaro je tu a s ním čerstvá dávka inspirace pro tvoření jarních dekorací! V tomto článku vám přinášíme pět kreativních nápadů na DIY svícen, papírové sněženky nebo nástěnné dekorace. Pusťte se do jarního tvoření ještě dnes!

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Tipy na originální karnevalové masky

Tipy na originální karnevalové masky

Vytvořte si vlastní masky na karneval nebo do průvodu! Připravili jsme pro vás 4 návody a pár tipů na originální šperky a masky, se kterými budete za hvězdu na každém karnevalu. Prohlédněte si je hned teď!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov