Minerály na míru pro znamení berana

Úterý, 21. březen 2023

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení berana a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení berana

Co o beranech říká horoskop?

Ohnivé znamení berana překypuje energií. Ambiciózní bytosti, které si dokážou jít za vším, pro co se nadchnou. Vše, po čem touží, by chtěli mít ideálně hned. To je motivace, která je může dostat daleko, ale často s sebou nese spory a hádky. Berani jsou však spontánní, bezstarostní a díky své radosti ze života na spory rychle zapomínají.

Lidé, kteří mají znamení berana se narodili v rozmezí od 21. 3. do 19. 4. a po tuto dobu u nás najdete níže zmíněné korálky z minerálů s 10% slevou!

Všechny zlevněné korálky najdete zde >>>

Minerály vhodné pro berana:

Achát, ametyst, avanturín, hematit, jadeit, jaspis, karneol, kunzit, kyanit, morganit, rodochrozit, rodonit a rubín. Více o těchto minerálech najdete níže nebo si je můžete všechny prohlédnout přímo pod filtrem "vhodné pro berany" v kategorii drahých kamenů a minerálů.

Achát

Achátů existuje nepřeberné množství. Archeologické nálezy dokazují, že svou oblibu si získali již ve starověkém Římě a Řecku. Achát byl využíván jako talisman, který chránil před morem, živelnými pohromami a jedy. Acháty by měly zajistit dlouhý život, úspěch a dobré přátele.

Achátové korálky a kameny najdete zde >>>

Ametyst

Ametyst je kamenem duchovní očisty a meditace. Mocný kámen s ohromnou ochrannou, léčivou a očistnou silou. Zahání prý nespavost a noční můry. Přináší klid a zahání negativní emoce, obavy a zlobu. Napomáhá údajně soustředění, dodává rozhodnosti a rozvíjí naši intuici. Ametyst má vysoké spirituální vibrace. Říká se, že přitahuje pravou, ryzí, emocionální lásku, posiluje věrnost, tiší strachy a zvyšuje naděje. Čistí a harmonizuje 5. a 7. čakru.

Ametystové korálky a kameny najdete zde >>>

Avanturín

Avanturín rozsévá tichou radost a klid. Jeho zelený třpyt prozáří každý problém, rozloží negativní myšlenky a s nimi spojené pocity. Navozuje klid, rovnováhu a harmonii. Podporuje prý duševní zdraví a klidný spánek. Umožňuje pustit veškeré starosti z hlavy a uvolnit se. Pomáhá nám navázat těsné spojení s přírodou a její oživující energií. V napjatých situacích nám vrací ztracenou naději a poskytuje vnitřní klid.

Avanturínové korálky a kameny najdete zde >>>

Hematit

Hematit je základním kamenem zemité energie. Jeho klidná, ale hutná a důrazná vibrace přináší sílu a vitalitu. Aktivuje naši vůli, odvahu a rozhodnost k činům. Přináší vnitřní klid, pocit tepla a bezpečí. Přináší vnitřní klid, pocit tepla a bezpečí. Podle tradice je spolu s růženínem účinným prostředkem proti nespavosti. Hematit znali již Babyloňané a uctívali ho jako talisman štěstí a úspěchu. Ve starém Egyptě vkládali zemřelým kamínek hematitu pod hlavu, aby jim tak ulehčili vstup do záhrobí.

Hematitové korálky a kameny najdete zde >>>

Jadeit

Jadeit je minerální kámen určený především k duchovní očistě. Je ideální nejen na uklidnění, ale také k harmonizaci všech čaker. Říká se, že je ideální pro ty, kteří chtějí v životě něčeho dosáhnout, že přitahuje finanční hojnost a pomáhá v kariérním životě. Věří se, že učí, jak dosáhnout rychlé rozhodnosti a nahlédnutí do našeho nitra, abychom pochopili naše skutečné sny. Je vhodný pro všechny, kteří si nevěří, jelikož dodává sebedůvěru a pohlcuje prý naše vlastní negativní myšlenky.

Jadeitové korálky a kameny najdete zde >>>

Jaspis

Jaspis pro svou širokou škálu zemitých barev a dostupnost byl od pradávna používán k výrobě předmětů a pečetítek. Kromě praktického využití mu byla připisována i magická moc. Jaspis je kamenem klidu, pomáhá nám najít v životě ztracený řád a zjistit, co je skutečně důležité. Pomáhá prý při řešení konfliktů i životní nerovnováze a ochraňuje před zlobou a nenávistí. Známe mnoho druhů jaspisů, namátkou třeba červený jaspis, tyrkysový jaspis regalit, obrázkový jaspis nebo leopardí jaspis. Legendy praví, že když si dáte před spánkem pod polštář jaspis, pomůže vám uchovat v hlavě sny.

Jaspisové korálky a kameny najdete zde >>>

Karneol

Karneol svými teplými tóny nás propojuje s krásou a tvořivou energii Země. Pomáhá při nedostatku motivace a podporuje vitalitu a tvůrčí schopnosti. Tlumí údajně hněv, zlobu, vztek, ale i lenost a nečinnost. Dodává sebedůvěru, chrání myšlenky, a dodává chuť do života. Používal se údajně jako psychická podpora při léčbě těžkých nemocí. Posiluje prý koncentraci a oživuje naši kreativitu potřebnou k tvořivým projevům.

Karneolové korálky a kameny najdete zde >>>

Kunzit

Kunzit v růžové barvě pozitivně působí nejen na sféru našeho milostného života, ale také na vztahy celkově. Chrání nás před negativními vlivy z okolí a navozuje prý pocit bezpečí a důvěry. Svému majiteli pomáhá vyjádřit své pocity beze strachu a dát najevo své myšlenky tak, aby byl co nejlépe pochopen. V minulosti se používal jako talisman při porodu, jelikož měl chránit matku i dítě. Blahodárně prý působí i proti strachu a nervozitě.

Kunzitové korálky a kameny najdete zde >>>

Kyanit

Kyanit se používá nejčastěji na podporu detoxikace organismu a to jak z fyzické, tak z psychické stránky. Věří se také, že pomáhá při procesu hubnutí. Díky své modré barvě se váže ke krční čakře a tím se z něj stává skvělý talisman pro řečníky. Napomáhá prý totiž zlepšit komunikaci a mluvený projev. Dokáže také prohloubit naši intuici, logické myšlení, a tím pádem pomáhá k dosažení rychlejšího řešení. Často se používá při meditaci.

Kyanitové korálky a kameny najdete zde >>>

Morganit

Morganit je kamenem lásky. Tento růžový kámen se váže k srdeční čakře, kterou otevírá a pomáhá nám navozovat harmonické vztahy nejen s okolím, ale také se sebou. Jedná se o odrůdu minerálu beryl, který je velmi vzácným polodrahokamem, jehož naleziště se nachází na Madagaskaru. Věří se, že morganit je skvělým minerálem pro zamilované, protože prohlubuje jejich intimní pouto.

Morganitové korálky a kameny najdete zde >>>

Rodochrozit

Rodochrozit nám pomáhá překonat pocity sebelítosti a najít v sobě ryzí sebelásku. Tento minerál ve vrstvách odstínů růžové barvy prohlubuje naši lásku a tlumí některé emoční projevy. Říká se mu “kámen matek”, jelikož rezonuje s čistou láskou a je vhodný při práci s naším skrytým Já, jelikož umí ukázat naše vnitřní obavy a pravdy a po jejich vyplavání na povrch nás učí s nimi pracovat a harmonizovat tyto aspekty naší psyché. Nosí v sobě sílu Pluta, který pootevírá dveře do našeho podvědomí. Pomáhá podle legend při odbourávání starých traumat a nepochopených strachů.

Rodochrozitové korálky a kameny najdete zde >>>

Rodonit

Rodonit je kamenem štěstí, radosti a lásky. Harmonizuje a stmeluje protiklady. Učí nás toleranci, trpělivosti, pozornému naslouchání a pomáhá při řešení konfliktů. Podporuje sebedůvěru a pobízí nás k přiznání si vlastních chyb. Působí údajně proti strachu, stresu a neklidu. Posiluje vitalitu a aktivitu našeho organismu. Jeho klidná vibrace má usměrňující a vyrovnávací vliv na naše srdce a mysl.

Rodonitové korálky a kameny najdete zde >>>

Rubín

Rubín je tím správným minerálem pro ty, kteří potřebují dodat motivaci a chuť do života. Probouzí v nás sílu maskulinního Marse, který se nebojí jít si za svým. Používá se také na dodání odvahy, sebevědomí a k prohloubení sexuálního požitku. Je to kámen vhodný pro vůdce, jelikož pomáhá rychle se rozhodnout a nebát se jít si za svým. Zároveň harmonizuje kořenovou čakru, takže údajně tlumí pocity hněvu a zahání negativní myšlenky.

Rubínové korálky a kameny najdete zde >>>

Z výše vyjmenovaných drahých kamenů a minerálů můžete vytvořit náramek nebo jiný šperk na míru pro ty, kteří se narodili ve znamení berana a nezapomeňte dárek také stylově zabalit do některého z pytlíků nebo krabiček na šperky.

Chtěli byste vytvořit náramek z minerálů, ale nevíte jak na to? Nemusíte se bát, je to jednoduché! Prohlédněte si náš rozcestník, kde najdete všechen potřebný materiál i často kladené otázky. Spoustu inspirace najdete také pod štítkem “Minerály” na našem blogu nebo v sekci Návodů a inspirace, kde na vás čeká více než 150 originálních návodů na šperky z drahých kamenů a minerálů.

Pokud se stejně necítíte na tvoření, ale přes to vás minerály nadchly, prodáváme také dárkové sady tromlovaných minerálů přímo na míru pro všechna znamení. Dárkový balíček pro berana najdete zde.

Budeme rádi, když se s námi podělíte o svou tvorbu buď na našem Facebooku nebo na Instagramu, značka #inspiraceodmanumi.
—------------

Výše zmíněné ezoterické účinky všech minerálů za žádnou cenu nejsou náhražkou léčebné či jiné odborné pomoci. Jejich magické účinky jsou pouze legendami, které se dlouhodobě váží k naší historii, a tak k nim i doporučujeme přistupovat.

Související články

Minerály na míru pro znamení Blíženců

Minerály na míru pro znamení Blíženců

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Blíženců a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení Býka

Minerály na míru pro znamení Býka

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Býka a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení Ryb

Minerály na míru pro znamení Ryb

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Ryb a jaké mají vlastnosti!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!