Minerály na míru pro znamení Býka

Pátek, 21. duben 2023

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Býka a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení Býka

Co o Býcích říká horoskop?

Býci jsou praktické bytosti, které mají vrozený smysl pro materiální záležitosti. Proto bývá jejich hlavním smyslem života práce. Jsou klidní a vyrovnaní, ale když se pro něco nadchnou, budou za to tvrdě bojovat. Jsou velmi zodpovědní a můžete si být jisti, že je na ně spoleh. Mají kolem sebe rádi pěkné věci a dokážou ocenit hodnotu věcí a užívat si luxus.

Lidé, kteří mají znamení Býka se narodili v rozmezí od 21. 4. do 21. 5. a po tuto dobu u nás najdete níže zmíněné korálky z minerálů s 10% slevou!

Všechny zlevněné korálky najdete zde >>>

Minerály vhodné pro Býka:

Avanturín, beryl, bílý opál, citrín, černý achát, fluorit, chryzokol, korál, malachit, morganit, růženín a smaragd. Více o těchto minerálech najdete níže nebo si je můžete všechny prohlédnout přímo pod filtrem "Vhodné pro Býky" v kategorii drahých kamenů a minerálů.

Avanturín

Avanturín rozsévá tichou radost a klid. Jeho zelený třpyt prozáří každý problém, rozloží negativní myšlenky a s nimi spojené pocity. Navozuje klid, rovnováhu a harmonii. Podporuje prý duševní zdraví a klidný spánek. Umožňuje pustit veškeré starosti z hlavy a uvolnit se. Pomáhá nám navázat těsné spojení s přírodou a její oživující energií. V napjatých situacích nám vrací ztracenou naději a poskytuje vnitřní klid.

Avanturínové korálky a kameny najdete zde >>>

Beryl

Beryl je podle legend léčivý minerál, který má spoustu pozitivních účinků. Funguje jako ochranný kámen, který zároveň dodává čerstvou energii a pomáhá údajně zvládat každodenní stres. Tento minerál má skvělou schopnost nahlédnout pod povrch věcí a naučit se vyselektovat v životě ty nejdůležitější priority. Díky tomu se používá také jako rádce na cestě za štěstím, protože nás dokáže vést a zároveň se soustředit na to, co je skutečně podstatné. Pokud ho položíte na pracovní stůl, může vám prý pomoct k rychlým rozhodnutím a perfektní koncentraci.

Berylové korálky a kameny najdete zde >>>

Bílý opál

Bílý opál je speciální kámen, který v sobě nese silnou léčivou energii. Harmonizuje naše čakry a dodává nám pocit bezpečí. Zároveň podobně jako křišťál působí jako zesilovač našich myšlenek a pocitů. Používá se také při práci s vyšším Já, pokud chceme nahlédnout do naší skutečné podstaty a nadále s ní pracovat a nebo pokud se rozhodneme spojit se s vyšší frekvenční sférou. Blahodárně působí na naše zdraví a ukazuje nám nové cesty, které nás povedou k nastolení lepších zvyků. Učí nás také být flexibilní a brát život takový, jaký je.

Korálky a kameny z bílého opálu najdete zde >>>

Citrín

Citrín byl od nepaměti ctěn jako kámen Slunce. Vnáší do našeho života vnitřní klid, energii, pocit svěžesti, bezpečí a hřejivého tepla. Podporuje kreativitu a projasňuje mysl. Pomáhá prý překonat stavy neklidu, strachu a nespokojenosti. Pomáhá také údajně odbourávat únavu, nervozitu, fobie a překonávat mentální blokády. Podporuje naši intuici a tvůrčí vyjádření. Nejcennější a nejúčinnější je citrín průzračných citrónových a zlatavých barev.

Citrínové korálky a kameny najdete zde >>>

Černý achát

Černý achát umí eliminovat negativní energii, a to jak z vnějších vlivů, tak uvnitř naší mysli. Zároveň nám zvyšuje odolnost, pocit bezpečí a zvyšuje naši sebedůvěru. Kromě této citové roviny je také dobře znám jako kámen, který prý dokáže podporovat a rozvíjet analytické myšlení, díky kterému snadno přijdete na skryté možnosti, které jste předtím neviděli. Z tohoto důvodu, a také protože přináší majiteli prosperitu, je vhodným pomocníkem i v kariérní sféře.

Černé achátové korálky a kameny najdete zde >>>

Fluorit

Fluorit je obdařen silnou ochrannou mocí, zejména na duševní úrovni. Pracuje s vědomou myslí, posiluje prý naše myšlenky a potlačuje silné emoce. Věří se, že urovnává zoufalství, depresi či vztek. Uvádí do souladu citovou, tělesnou i duševní rovinu. Posiluje prý analytické schopnosti, dodává řád každodennímu životu, jemně otevírá dveře do podvědomí a nechává na povrch vyplynout potlačované pocity. Podle legend zvyšuje sebedůvěru, zručnost a duševní koordinaci. Věří se, že pomáhá při učení a napomáhá koncentraci a účinně funguje proti škodlivým vlivům počítačů a elektromagnetickému záření.

Fluoritové korálky a kameny najdete zde >>>

Chryzokol

Chryzokol dokáže očarovat svou krásně tyrkysovou barvou. Je to kámen pod vládou smyslné Venuše, a proto přitahuje lásku a učí nás nebát se milovat. Harmonizuje naše vnitřní pocity a dodává nám klid a mír na duši. Díky tomu má podle legend také skvělé léčivé účinky na našeho ducha. Tento kámen je ideální pro ty, kteří se neumí zastavit, protože dokáže uklidnit a ukázat, na čem skutečně záleží. Zároveň prý však také dokáže prohloubit rozvážnost a zlepšuje naši koncentraci a komunikaci s okolním světem.

Chryzokolové korálky a kameny najdete zde >>>

Korál

Korál pomáhá údajně udržet soustředění a vyhání nervozitu, strach a nerozhodnost. Dodává rozum, odvahu a moudrost. Přináší klidný spánek a zahání noční můry. Věří se, že je-li věnován dítěti jako dar, zajistí mu ochranu a zdraví. Přitahuje lásku a štěstí. Bílý korál má prý především pozitivní vliv na lidskou psychiku, jelikož ochraňuje před negativními myšlenkami, stresem a pomáhá v člověku budovat vnitřní klid. Červený korál byl považován za dar od bohů a je mocným ochranným kamenem před vnějšími nebezpečími.

Korálové korálky a kameny najdete zde >>>

Malachit

Malachit je typický ženský kámen. Symbolizuje ženskou smyslnost, svůdnost, spanilost, rozmanitost a zvědavost. Podle legend pomáhá při partnerských neshodách a problémech. Podporuje prý klid, emocionální vyrovnanost a dodává energii. Probouzí harmonii a mír v duši. Podporuje kreativitu a přizpůsobivost, harmonizuje rozumovou a citovou stránku a odbourává ostych. Odebírá z těla negativní energii, odbourává naše blokády a věří se, že přispívá k hojivým procesům v celém organismu. V centru srdce neutralizuje emotivní problémy.

Malachitové korálky a kameny najdete zde >>>

Morganit

Morganit je kamenem lásky. Tento růžový kámen se váže k srdeční čakře, kterou otevírá a pomáhá nám navozovat harmonické vztahy nejen s okolím, ale také se sebou. Jedná se o odrůdu minerálu beryl, který je velmi vzácným polodrahokamem, jehož naleziště se nachází na Madagaskaru. Věří se, že morganit je skvělým minerálem pro zamilované, protože prohlubuje jejich intimní pouto.

Morganitové korálky a kameny najdete zde >>>

Růženín

Růženín je kamenem lásky a srdce. Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu. Podněcuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému. Podporuje fantazii, trpělivost, inspiraci a tvořivost. Dává sílu k odpuštění a učí nás sebeúctě a sebelásce. Podle legend působí příznivě při pocitech strachu, zlosti, nelibosti a viny. Dodává energii a doporučuje se právě pro svou pozitivní energii při rekonvalescenci.

Růženínové korálky a kameny najdete zde >>>

Smaragd

Smaragd je drahokam pocházející z kamene beryl. Jedná se o velmi vzácný kámen pověstný svou krásnou zelenou barvou, který má kromě svého luxusního vzhledu také velmi silné esoterické účinky. Je to kámen lásky a hojnosti. Otevírá srdeční čakru, harmonizuje partnerské vztahy a přitahuje štěstí. Připisují se mu silné magické účinky a symbolizuje moudrost. Věří se také, že jeho majitel si zachová mladistvý vzhled i ducha.

Smaragdové korálky a kameny najdete zde >>>

Z výše vyjmenovaných drahých kamenů a minerálů můžete vytvořit náramek nebo jiný šperk na míru pro ty, kteří se narodili ve znamení Býka a nezapomeňte dárek také stylově zabalit do některého z pytlíků nebo krabiček na šperky.

Chtěli byste vytvořit náramek z minerálů, ale nevíte jak na to? Nemusíte se bát, je to jednoduché! Prohlédněte si náš rozcestník, kde najdete všechen potřebný materiál i často kladené otázky. Spoustu inspirace najdete také pod štítkem “Minerály” na našem blogu nebo v sekci Návodů a inspirace, kde na vás čeká více než 150 originálních návodů na šperky z drahých kamenů a minerálů.

Pokud se stejně necítíte na tvoření, ale přes to vás minerály nadchly, prodáváme také dárkové sady tromlovaných minerálů přímo na míru pro všechna znamení. Dárkový balíček pro Býka najdete zde.

Budeme rádi, když se s námi podělíte o svou tvorbu buď na našem Facebooku nebo na Instagramu, značka #inspiraceodmanumi.
—------------

Výše zmíněné ezoterické účinky všech minerálů za žádnou cenu nejsou náhražkou léčebné či jiné odborné pomoci. Jejich magické účinky jsou pouze legendami, které se dlouhodobě váží k naší historii, a tak k nim i doporučujeme přistupovat.

Související články

Minerály na míru pro znamení Blíženců

Minerály na míru pro znamení Blíženců

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Blíženců a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení berana

Minerály na míru pro znamení berana

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení berana a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení Ryb

Minerály na míru pro znamení Ryb

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Ryb a jaké mají vlastnosti!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!

Alena
Pátek, 12. Duben 2024

100%

Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.