Minerály na míru pro znamení Blíženců

Pondělí, 22. květen 2023

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Blíženců a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení Blíženců

Co o Blížencích říká horoskop?

Vnímaví a intelektuálně založení Blíženci jsou od přírody idealisté. Baví je diskutovat s ostatními a filozofovat v běžném životě. Jejich zájmy jsou opravdu široké, z čehož plyne činorodý a aktivní život. Jsou vnímaví, dychtiví a pohotoví. Nemají problém rychle činit zásadní změny. Díky své těkavosti je často zaujmou nové vjemy. Málokdy chodí včas, ale zato mají vždy v rukávu nějakou zajímavou historku.

Lidé, kteří mají znamení Blíženců se narodili v rozmezí od 22. 5. do 21. 6. a po tuto dobu u nás najdete níže zmíněné korálky z minerálů s 10% slevou!

Všechny zlevněné korálky najdete zde >>>

Minerály vhodné pro Blížence:

Akvamarín, ametyst, apatit, citrín, fluorit, jantar, kalcit, karneol, křišťál, modrý krajkový achát, tanzanit, tygří oko a tyrkenit. Více o těchto minerálech najdete níže nebo si je můžete všechny prohlédnout přímo pod filtrem "Vhodné pro Blížence" v kategorii drahých kamenů a minerálů.

Akvamarín

Akvamarín je kamenem vody, která s sebou přináší klid, ticho a očistu. Pomáhá v průtoku komunikace a správnému sebevyjádření. Akvamarín údajně vnímá všechny pocity svého majitele a pomáhá mu sebrat veškerou odvahu a zodpovědnost k vykonání potřebných činů. Je to partnerský kámen, který podle legend nechává odplynout vztahové konflikty a nastolit opět domovskou pohodu. Používá se také jako talisman na dlouhé cesty.

Akvamarínové korálky a kameny najdete zde >>>

Ametyst

Ametyst je kamenem duchovní očisty a meditace. Mocný kámen s ohromnou ochrannou, léčivou a očistnou silou. Zahání prý nespavost a noční můry. Přináší klid a zahání negativní emoce, obavy a zlobu. Napomáhá údajně soustředění, dodává rozhodnosti a rozvíjí naši intuici. Ametyst má vysoké spirituální vibrace. Říká se, že přitahuje pravou, ryzí, emocionální lásku, posiluje věrnost, tiší strachy a zvyšuje naděje. Čistí a harmonizuje 5. a 7. čakru.

Ametystové korálky a kameny najdete zde >>>

Apatit

Apatit je, jak může napovídat jeho název, skvělým kamenem na tlumení apatie. Tento minerál se hodí především pro ty, kteří potřebují dobít energii a podpořit sebevědomí a autenticitu svého projevu při jednání s ostatními lidmi. Energii umí nejen dobíjet, také ji dobře srovnává a dále udržuje v rovnováze. Hodí se tedy údajně i k uklidnění, pokud máte energie více, než je potřeba.

Apatitové korálky a kameny najdete zde >>>

Citrín

Citrín byl od nepaměti ctěn jako kámen Slunce. Vnáší do našeho života vnitřní klid, energii, pocit svěžesti, bezpečí a hřejivého tepla. Podporuje kreativitu a projasňuje mysl. Pomáhá prý překonat stavy neklidu, strachu a nespokojenosti. Pomáhá také údajně odbourávat únavu, nervozitu, fobie a překonávat mentální blokády. Podporuje naši intuici a tvůrčí vyjádření. Nejcennější a nejúčinnější je citrín průzračných citrónových a zlatavých barev.

Citrínové korálky a kameny najdete zde >>>

Fluorit

Fluorit je obdařen silnou ochrannou mocí, zejména na duševní úrovni. Pracuje s vědomou myslí, posiluje prý naše myšlenky a potlačuje silné emoce. Věří se, že urovnává zoufalství, depresi či vztek. Uvádí do souladu citovou, tělesnou i duševní rovinu. Posiluje prý analytické schopnosti, dodává řád každodennímu životu, jemně otevírá dveře do podvědomí a nechává na povrch vyplynout potlačované pocity. Podle legend zvyšuje sebedůvěru, zručnost a duševní koordinaci. Věří se, že pomáhá při učení a napomáhá koncentraci a účinně funguje proti škodlivým vlivům počítačů a elektromagnetickému záření.

Fluoritové korálky a kameny najdete zde >>>

Jantar

Jantarové šperky a doplňky jsou opředeny řadou legend. V minulosti se krom výroby šperků a různých (většinou dekorativních) předmětů jantar používal také v léčitelství. V esoterismu se věří, že jantar se pojí s archetypem velké Matky, a tudíž v sobě ukrývá ženskou sílu, kterou zároveň podporuje. Věří se také, že ochraňuje těhotné ženy a jejich plod a celý proces těhotenství. Celkově je to silně ochranný kámen, který koresponduje se sluneční energií, a proto údajně zlepšuje svému nositeli náladu a zároveň také podporuje kreativní múzy. Používá se také k přivolání správného životního partnera a finanční hojnosti.

Jantarové korálky a kameny najdete zde >>>

Kalcit

Kalcit je podle legend kamenem hluboce spjatým s duchovnem, čistí a nabíjí sakrální i korunní čakru. Údajně na sebe také váže negativní energii a tu přeměňuje na pozitivní. Má údajně zmírňovat časté změny nálad a uklidňuje rozbouřené myšlenky. Svému nositeli pomáhá s lepší relaxací.

Kalcitové korálky a kameny najdete zde >>>

Karneol

Karneol svými teplými tóny nás propojuje s krásou a tvořivou energii Země. Pomáhá při nedostatku motivace a podporuje vitalitu a tvůrčí schopnosti. Tlumí údajně hněv, zlobu, vztek, ale i lenost a nečinnost. Dodává sebedůvěru, chrání myšlenky, a dodává chuť do života. Používal se údajně jako psychická podpora při léčbě těžkých nemocí. Posiluje prý koncentraci a oživuje naši kreativitu potřebnou k tvořivým projevům.

Karneolové korálky a kameny najdete zde >>>

Křišťál

Křišťál je čirá odrůda křemene. Universální krystal, jenž energii uvolňuje, zesiluje, reguluje a uvádí ji v absolutní harmonii. Povzbuzuje prý psychiku a samostatnost. Křišťál nás ochraňuje před vším zlým a negativním. Pomáhá sebezdokonalení a učí nás vidět se takoví, jací skutečně jsme. Harmonizuje, čistí a chrání auru. Zajišťuje údajně klidný spánek a zvyšuje naši duchovní sílu.

Křišťálové korálky a kameny najdete zde >>>

Modrý krajkový achát

Modrý krajkovaný achát náleží elementu vody. Zajišťuje nám klid a přináší štěstí. Odstraňuje pocity starých křivd, věří se, že zbavuje stresu a zmírňuje hádky v domácnosti nebo rodině. Zajišťuje nám velkou oporu a napomáhá čerpat z nekonečného zdroje síly.

Modré krajkované achátové korálky a kameny najdete zde >>>

Tanzanit

Tanzanit má podle legend silný uklidňující účinek na naši psychickou stránku. Je prý vhodný především pro ty, kteří právě procházejí komplikovaným životním obdobím a pociťují stavy úzkosti nebo deprese, jelikož nevěří v lepší zítřky. Tento minerál se používá nejen jako ochrana, ale věří se, že má také léčivé účinky, právě díky tomu, že dokáže potlačit velkou míru stresu a uklidnit rozjitřené myšlenky. Tento polodrahokam se hojně využíval africkými domorodci, ale jeho slávu mu přinesla známá herečka Elizabeth Taylor pověstná pro svou lásku k drahým kamenům, jelikož si z něj nechala vyrobit náhrdelník.

Tanzanitové korálky a kameny najdete zde >>>

Tygří oko

Tygří oko je ochranný kámen. Varuje před samolibostí a napomáhá jednat na základě rozumu, místo citů. Podle legend chrání před všemi formami nebezpečí. Pomáhá při zkouškách a důležitých rozhodnutích. Podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou. Zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Pomáhá s odbouráním závislostí na druhých lidech a uznáním vlastní hodnoty.

Korálky a kameny z tygřího oka najdete zde >>>

Tyrkenit

Tyrkenit je považován za kámen štěstí. Jeho barva vybízí naši duši k čistotě citu, mysli a jednání. Rozptyluje negativní vjemy a pocity. Chrání údajně před neštěstím a nehodami. Dává nám moudrost nebe, vod a země, čímž pomáhá naše ideje a intuitivní vjemy převést do praktického života. Tyrkenit kolem nás vytváří silné vibrační pole, které nás chrání před zlými silami z duchovního světa, jež se nás pokoušejí ohrožovat.

Tyrkenitové korálky a kameny najdete zde >>>

Z výše vyjmenovaných drahých kamenů a minerálů můžete vytvořit náramek nebo jiný šperk na míru pro ty, kteří se narodili ve znamení Blíženců a nezapomeňte dárek také stylově zabalit do některého z pytlíků nebo krabiček na šperky.

Chtěli byste vytvořit náramek z minerálů, ale nevíte jak na to? Nemusíte se bát, je to jednoduché! Prohlédněte si náš rozcestník, kde najdete všechen potřebný materiál i často kladené otázky. Spoustu inspirace najdete také pod štítkem “Minerály” na našem blogu nebo v sekci Návodů a inspirace, kde na vás čeká více než 150 originálních návodů na šperky z drahých kamenů a minerálů.

Pokud se stejně necítíte na tvoření, ale přes to vás minerály nadchly, prodáváme také dárkové sady tromlovaných minerálů přímo na míru pro všechna znamení. Dárkový balíček pro Blížence najdete zde.

Budeme rádi, když se s námi podělíte o svou tvorbu buď na našem Facebooku nebo na Instagramu, značka #inspiraceodmanumi.
—------------

Výše zmíněné ezoterické účinky všech minerálů za žádnou cenu nejsou náhražkou léčebné či jiné odborné pomoci. Jejich magické účinky jsou pouze legendami, které se dlouhodobě váží k naší historii, a tak k nim i doporučujeme přistupovat.

Související články

Minerály na míru pro znamení Býka

Minerály na míru pro znamení Býka

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Býka a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení berana

Minerály na míru pro znamení berana

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení berana a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení Ryb

Minerály na míru pro znamení Ryb

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Ryb a jaké mají vlastnosti!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!