Minerály na míru pro znamení vodnáře

Sobota, 21. leden 2023

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení vodnáře a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení vodnáře

Co o Vodnáři říká horoskop?

Originální přístup k životu je důvodem, proč jsou Vodnáři často nepřehlédnutelní. Nadevše si cení svobody a přátelství. Jsou svými myšlenkami často „trochu napřed“ a jejich idealistické pohledy na věc často zůstávají nepochopeny. Ale to jejich touhu prohlubovat a dál šířit své poznání nijak neovlivňuje.

Lidé, kteří mají znamení vodnáře se narodili v rozmezí od 21. 12. do 20. 2. a po tuto dobu u nás najdete níže zmíněné korálky z minerálů s 10% slevou!

Všechny zlevněné korálky najdete zde >>>

Minerály vhodné pro Vodnáře:

Akvamarín, amazonit, fluorit, granát, chryzokol, jaspis, křišťál, labradonit, lapis lazuli, modrý howlit, modrý krajkovaný achát, opál, safír a tyrkenit. Více o těchto minerálech najdete níže nebo si je můžete všechny prohlédnout přímo pod filtrem "vhodné pro vodnáře" v kategorii drahých kamenů a minerálů.

Akvamarín

Akvamarín je kamenem vody, která s sebou přináší klid, ticho a očistu. Pomáhá v průtoku komunikace a správnému sebevyjádření. Akvamarín údajně vnímá všechny pocity svého majitele a pomáhá mu sebrat veškerou odvahu a zodpovědnost k vykonání potřebných činů. Je to partnerský kámen, který podle legend nechává odplynout vztahové konflikty a nastolit opět domovskou pohodu. Používá se také jako talisman na dlouhé cesty.

Akvamarínové korálky a kameny najdete zde >>>

Amazonit

Amazonit svým vlněním prý podporuje vitalitu a vyrovnává rovnováhu těla a mysli v každodenním životě. Věří se, že pomáhá tišit nervozitu, stres, výkyvy nálad a tlumí přebytečnou energii. S jeho pomocí se snáze zbavíme egoismu, lpění na věcech a jiných zátěží. S amazonitem údajně snáze získáme kontrolu nad svým životem. Nejúčinnější vliv tohoto kamene pocítíme v emoční oblasti, kde prý tiší citové problémy.

Amazonitové korálky a kameny najdete zde >>>

Fluorit

Fluorit je obdařen silnou ochrannou mocí, zejména na duševní úrovni. Pracuje s vědomou myslí, posiluje prý naše myšlenky a potlačuje silné emoce. Věří se, že urovnává zoufalství, depresi či vztek. Uvádí do souladu citovou, tělesnou i duševní rovinu. Posiluje prý analytické schopnosti, dodává řád každodennímu životu, jemně otevírá dveře do podvědomí a nechává na povrch vyplynout potlačované pocity. Podle legend zvyšuje sebedůvěru, zručnost a duševní koordinaci. Věří se, že pomáhá při učení a napomáhá koncentraci a účinně funguje proti škodlivým vlivům počítačů a elektromagnetickému záření.

Fluoritové korálky a kameny najdete zde >>>

Granát

Granát je velmi známý kámen, který je obdivován nejen za svou barvu, ale také díky svým vlastnostem. Používá se už po staletí jako ochranný amulet, který nás dokáže varovat před blížícím se nebezpečím. Harmonizuje kořenovou čakru, a tím nám dodává pocit klidu a míru, a učí nás pracovat s vlastní sexualitou a naší ryzí podstatou. Také nám pomáhá překonávat strach z různých tabu a sdělování vnitřní pravdy. Mimo jiné může být ideální pro ty, kteří postrádají sebevědomí, protože prý dodává pocit nepřemožitelnosti.

Granátové korálky a kameny najdete zde >>>

Chryzokol

Chryzokol dokáže očarovat svou krásně tyrkysovou barvou. Je to kámen pod vládou smyslné Venuše, a proto přitahuje lásku a učí nás nebát se milovat. Harmonizuje naše vnitřní pocity a dodává nám klid a mír na duši. Díky tomu má podle legend také skvělé léčivé účinky na našeho ducha. Tento kámen je ideální pro ty, kteří se neumí zastavit, protože dokáže uklidnit a ukázat, na čem skutečně záleží. Zároveň prý však také dokáže prohloubit rozvážnost a zlepšuje naši koncentraci a komunikaci s okolním světem.

Chryzokolové korálky a kameny najdete zde >>>

Jaspis

Jaspis pro svou širokou škálu zemitých barev a dostupnost byl od pradávna používán k výrobě předmětů a pečetítek. Kromě praktického využití mu byla připisována i magická moc. Jaspis je kamenem klidu, pomáhá nám najít v životě ztracený řád a zjistit, co je skutečně důležité. Pomáhá prý při řešení konfliktů i životní nerovnováze a ochraňuje před zlobou a nenávistí. Známe mnoho druhů jaspisů, namátkou třeba červený jaspis, tyrkysový jaspis regalit, obrázkový jaspis nebo leopardí jaspis. Legendy praví, že když si dáte před spánkem pod polštář jaspis, pomůže vám uchovat v hlavě sny.

Jaspisové korálky a kameny najdete zde >>>

Křišťál

Křišťál je čirá odrůda křemene. Universální krystal, jenž energii uvolňuje, zesiluje, reguluje a uvádí ji v absolutní harmonii. Povzbuzuje prý psychiku a samostatnost. Křišťál nás ochraňuje před vším zlým a negativním. Pomáhá sebezdokonalení a učí nás vidět se takoví, jací skutečně jsme. Harmonizuje, čistí a chrání auru. Zajišťuje údajně klidný spánek a zvyšuje naši duchovní sílu.

Křišťálové korálky a kameny najdete zde >>>

Labradorit

Labradorit je kámen s ojedinělým vzhledem, jelikož v sobě dokáže lámat světlo a tím kolem sebe vysílá duhovou záři, zejména však odstíny modré. Zajímavostí je, že první labradorit objevil Čech v roce 1770. Používá se na prohloubení meditace a uklidnění myšlenek. Pomáhá nám údajně nechat staré věci za sebou a vykročit dopředu bez starých traumat. Je to tedy kámen podporující vnitřní klid a navozující stav sounáležitosti s okolním světem.

Labradoritové korálky a kameny najdete zde >>>

Lapis lazuli

Lapis lazuli je kamenem lásky, přátelství a moudrosti. Je vhodný pro meditace, protože přináší hluboký vnitřní klid a mír. Říká se, že působí proti depresi a rychle odstraňuje stres. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Přináší soucit, poctivost a čestnost. Udržuje v rovnováze 5. čakru a 6. otevírá. Odstraňuje prý potíže s komunikací, učí naslouchání druhým, odhaluje vnitřní pravdu a umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled.

Lapis lazuli korálky a kameny najdete zde >>>

Modrý howlit

Modrý howlit přináší vzpomínky na sny, současně podporuje kreativní myšlení a vyvolává sny nové. Uklidňuje rozbouřené city a napomáhá údajně potlačit zlost a vztek. Překonává sobectví a posiluje naše kladné vlastnosti. Umožňující hlubší pohled do nitra našich problémů. Howlit je kámen, který potřebuje pravidelnou péči. Kámen čistíme pár minut pod vlažnou tekoucí vodou, která z něj smyje všechny nečistoty a negativní energii.

Korálky a kameny z modrého howlitu najdete zde >>>

Modrý krajkovaný achát

Modrý krajkovaný achát náleží elementu vody. Zajišťuje nám klid a přináší štěstí. Odstraňuje pocity starých křivd, věří se, že zbavuje stresu a zmírňuje hádky v domácnosti nebo rodině. Zajišťuje nám velkou oporu a napomáhá čerpat z nekonečného zdroje síly.

Modré krajkované achátové korálky a kameny najdete zde >>>

Opál

Opál patří svými zemitými vlastnostmi do základní čakry. Zde zastává funkci prostředníka mezi naším tělem a Zemí. Díky tomuto spojení nám umožňuje čerpat životní energii a zesilovat všechny naše vlastnosti. V „nečistých“ rukou může působit negativně. Podporuje intuici a celé tělo harmonizuje. Svému nositeli může vracet zpět načerpanou negativní energii, proto je nutné ho často čistit v misce s vodou. Nabíjí se v noci za svitu měsíce.

Opálové korálky a kameny najdete zde >>>

Safír

Safír je v esoterickém světě znám jako jeden z nejsilnějších kamenů pod vládou mocného Saturnu. V Indii se jedná o jeden z nejposvátnějších kamenů. Používal se jako kámen vhodný k věštění a navozování vyššího stavu vědomí. Otevírá krční čakru a třetí oko a svému majiteli pomáhá dosáhnout všeho, co si skutečně přeje. Pokud se vloží v noci pod polštář, říká se, že nám přináší věštecké sny. Používá se také na prohloubení meditace a uvolnění vnitřního napětí. Je vhodný v jakékoliv životní sféře, od sebepoznávání, po kariérní růst.

Safírové korálky a kameny najdete zde >>>

Tyrkenit

Tyrkenit je považován za kámen štěstí. Jeho barva vybízí naši duši k čistotě citu, mysli a jednání. Rozptyluje negativní vjemy a pocity. Chrání údajně před neštěstím a nehodami. Dává nám moudrost nebe, vod a země, čímž pomáhá naše ideje a intuitivní vjemy převést do praktického života. Tyrkenit kolem nás vytváří silné vibrační pole, které nás chrání před zlými silami z duchovního světa, jež se nás pokoušejí ohrožovat.

Tyrkenitové korálky a kameny najdete zde >>>

Z výše vyjmenovaných drahých kamenů a minerálů můžete vytvořit náramek nebo jiný šperk na míru pro ty, kteří se narodili ve znamení vodnáře a nezapomeňte dárek také stylově zabalit do některého z pytlíků nebo krabiček na šperky

Chtěli byste vytvořit náramek z minerálů, ale nevíte jak na to? Nemusíte se bát, je to jednoduché! Prohlédněte si náš rozcestník, kde najdete všechen potřebný materiál i často kladené otázky. Spoustu inspirace najdete také pod štítkem “Minerály” na našem blogu nebo v sekci Návodů a inspirace, kde na vás čeká více než 150 originálních návodů na šperky z drahých kamenů a minerálů

Pokud se stejně necítíte na tvoření, ale přes to vás minerály nadchly, prodáváme také dárkové sady tromlovaných minerálů přímo na míru pro všechna znamení. Dárkový balíček pro Vodnáře najdete zde.

Budeme rádi, když se s námi podělíte o svou tvorbu buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu, značka #inspiraceodmanumi.

------------

Výše zmíněné ezoterické účinky všech minerálů za žádnou cenu nejsou náhražkou léčebné či jiné odborné pomoci. Jejich magické účinky jsou pouze legendami, které se dlouhodobě váží k naší historii, a tak k nim i doporučujeme přistupovat.

 

Související články

Minerály na míru pro znamení Blíženců

Minerály na míru pro znamení Blíženců

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Blíženců a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení Býka

Minerály na míru pro znamení Býka

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Býka a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení berana

Minerály na míru pro znamení berana

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení berana a jaké mají vlastnosti!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!