Tipy na originální balení vánočních dárků

Čtvrtek, 7. prosinec 2023

Štědrý den se blíží, dárečky už jsou vybrané, vyrobené, nakoupené nebo na cestě a vy přemýšlíte, jak je originálně zabalit? Připravili jsme pro vás 5 tipů na stylová balení dárků a krásné jmenovky, prohlédněte si je v tomto článku!

Tipy na originální balení vánočních dárků

Zasněžený balicí papír

Kdyby nebyly Vánoce na sněhu, tak alespoň dárečky se v něm mohou imaginárně vyválet. S trochou akrylové barvy, štětcem a kraftovým balicím papírem můžete zasněžit dáreček raz dva.

Bambulkové balení

Kraftový balicí papír je skvělý v tom, že jej můžete ozdobit skutečně na spoustu způsobů. Pokud ho nechcete “zasněžit” barvou, zkuste to bambulkami! Zvláště (ale nejenom!) dětem se bude takové balení líbit na 100 % a vybrat si můžete mezi barevnými a pastelovými bambulkami!

Jmenovka houpací koník

Přeneste na dárek slavnostně nazdobeného houpacího koníka z kolotoče z vánočních trhů jako originální jmenovku! Samotný vzor si můžete obkreslit přímo z přílohy v návodu, takže na vás už jen bude finální dozdobení a popisek.

Modrá krabička s vánoční hvězdou

Vánoční hvězda patří ke svátkům zcela neodmyslitelně. Pokud chcete efektně ozdobit obálku, tato květina z papíru je skvělou volbou. Stejně jako v předchozím tipu, předlohu si můžete stáhnout z přílohy v návodu a vytisknout. Navíc můžete zvolit barvu papíru i kamínku tak, aby se hodila k dárkovému balení.

Jmenovka se stromečkem nebo s andílkem

Pro ty, kteří mají stejně nejraději klasické jmenovky, ale zas nechtějí jen nadepsat koupený polotovar tu máme tip na jmenovku s 3D stromečkem nebo jmenovku s 3D andělíčkem podle návodu od naší autorky Dity.

Vyšívané cedulky

Opravdu existuje jmenovka, kterou si i zarytý odpůrce recyklace taštiček, krabiček a papírů nechá na příští rok? Ano! Na tvrdší barevný, kraftový nebo scrapbookový papír můžete vyšít stromeček, hvězdičky nebo rovnou jméno obdarovaného. Může se vám k tomu hodit také speciální sada papírů s vánočními motivy. A vyhodit takovou jmenovku by byl přece hřích!

Ještě více tipů na vánoční balení dárků

Vánočnímu balení dárků jsme se věnovali už vloni v článku Jak zabalit dárky Zn. originálně a rychle. Ve většině tipů hraje prim kraftový papír, který jsme se snažili propojit s ozdobami ze dřeva, samotvrdnoucí hmoty nebo zažehlovacích korálků. Pokud ale přemýšlíte, jak zabalit menší dárečky nebo šperky, doporučujeme vám ještě článek 10 tipů, jak zabalit šperky pod stromeček.

TIP: Kategorie Balení vánočních dárků

Pokud už víte, jak dárky zabalit, ale hledáte ten správný materiál, mrkněte se do kategorie Balení vánočních dárků. Najdete zde dárkové krabičky a taštičky, washi pásky, stuhy a krajky, dárkové sáčky, přání a obálky i papíry s motivy, ze kterých můžete tvořit originální jmenovky. Pro jejich popisování se vám mohou hodit (krom nitě a jehly samozřejmě :)) také kaligrafická pera nebo popisovače ze sekce Malování a kreslení. Tak co, už víte, jak budete balit dárky?

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Stylové dekorace na vánoční stůl

Stylové dekorace na vánoční stůl

U svátečního stolu se sejde každoročně nejbližší rodina nebo přátelé. Dotvořte sváteční tabuli vlastnoručně vytvořenou dekorací, ať je i letošní Štědrý večer nezapomenutelný! Připravili jsme pro vás tipy na 5 originálních dekorací a vychytávek, které si můžete sami vyrobit. Prohlédněte si je v tomto článku!

Andělská DIY inspirace

Andělská DIY inspirace

Andílci neodmyslitelně patří k vánočním svátkům. Můžeme je vidět na trzích, v kostelech i v doprovodu čerta a Mikuláše. Vytvořte si roztomilého papírového, dřevěného, korálkového nebo macramé andílka i vy! V tomto článku jsme pro vás připravili tipy na 6 originálních andílků, které si můžete sami vyrobit.

Tipy na dárky za pár korun

Tipy na dárky za pár korun

Dárky nemusí být drahé a okázalé, aby ukázaly, jak vám na obdarovaném záleží! V tomto článku jsme pro vás připravili tipy na 6 originálních dárků, na které můžete nakoupit materiál za pár korun, jejich výroba zabere opravdu chvilku, ale přes to zcela upřímně zahřejí u srdce. Prohlédněte si je v tomto článku!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov