Trendy podzimní inspirace

Čtvrtek, 13. říjen 2022

Dlouhé večery a tma, co padá dřív a dřív přímo vybízí k tvoření! Nechte se inspirovat k novým podzimním projektům!

Trendy podzimní inspirace

Macramé listy do vázy

Sušené květiny a trávy k podzimu patří, minimálně jako připomínka léta, které se už rozloučilo. Zkuste je ve váze (kterou lze mimochodem taky efektně ozdobit) doplnit macramé lístečky, které nejen že nikdy neopadají, ale navíc dodají vaší váze punc originality!

Skřítci Modřínci

Korálek, šiška, trocha plsti a fixa - to je vše, co potřebujete k vytvoření roztomilého skřítka Modřínka. Tvoření bude bavit hlavně děti, navíc je možné využít skřítky i k učení a vytvořit třeba i skřítka Smrčka nebo Borovičníka.

Na měsíci rostou květiny…

…a protože tam není voda, tak jsou květiny logicky sušené! Podle tohoto návodu od si můžete během chvilky vytvořit rozkvetlou dekoraci do svého domova.

Listy zalité v křišťálové pryskyřici

Vyberte si na procházce ty nejkrásnější lístky a pusťte se do tvoření z křišťálové pryskyřice. Mohou vzniknout takovéhle krásné náušnice z podzimního listí!

Podzimní věnec

Vytvořte si originální efektní skandi věneček z lýka a korálků na dveře nebo klidně do interiéru podle tohoto návodu od Báry Bláhové.

Zavěšený netopýr

Někomu se na zimu usídlil na půdě nebo ve sklepě někomu třeba v obýváku v rámci Halloweenské výzdoby. Buď jak buď, tohle je asi o něco tišší společník a navíc si ho můžete jednoduše převěsit jinam, pokud budete chtít.

Listy, které neopadají

Ušijte si z korálků brože inspirované dubovým, březovým a javorovým listím. Můžete je spolu kombinovat nebo nosit zvlášť a jedním si můžete být jisti - díky brožovému můstku budou pevně držet a neopadají!

Budeme rádi, když se s námi podělíte o svou tvorbu buď na našem Facebooku nebo na Instagramu, značka #inspiraceodmanumi.

Související články

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jaro je tu a s ním čerstvá dávka inspirace pro tvoření jarních dekorací! V tomto článku vám přinášíme pět kreativních nápadů na DIY svícen, papírové sněženky nebo nástěnné dekorace. Pusťte se do jarního tvoření ještě dnes!

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Tipy na originální karnevalové masky

Tipy na originální karnevalové masky

Vytvořte si vlastní masky na karneval nebo do průvodu! Připravili jsme pro vás 4 návody a pár tipů na originální šperky a masky, se kterými budete za hvězdu na každém karnevalu. Prohlédněte si je hned teď!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!