Vyznejte lásku tvořením <3

Středa, 8. únor 2023

Únor je zvláštní měsíc. Naštěstí je tu Valentýn, svátek všech zamilovaných!

Vyznejte lásku tvořením <3

Dobře víme, že většina z vás téhle idee příliš neholduje. Ale příležitost dát najevo naše city bližním, se vždycky počítá. A ruku na to skutečné srdce… Kdo z nás to dělá často i bez externích připomínek? V tvoření stejně jako v lásce. I to tvoření má mnoho podob. Ale společné jim je to, že naplňují naše srdce radostí a nechávají, alespoň na chviličku, starosti všedního dne někde za humny.

Až se vám láskou zamotá hlava!

Vztahy jsou mnohdy propletené a zauzlované, ale to je i macramé. Vytvořte si krásné macramé srdce s magickými křišťály, praktický podšálek ve tvaru srdce nebo třeba opletenou srdíčkovou sponku. S tou si můžete připnout valentýnku třeba na diář, abyste se těšili ještě víc.

Aby city vzplály

Nějaké ty bublinky k Valentýnu patří. Přikupte o pár skleniček na šampaňské víc a můžete si vytvořit třeba originální svícen se srdíčky. A na to si připijem!

Ještě víc bublinek, prosím

Bublinky ze šampaňského jsme probrali výše, ale co bublinky ve vaně pro pořádnou romantiku? Za pár chvilek si můžete vytvořit roztomilá mýdlová srdíčka anebo klidně celou mýdlovou ‘bonboniéru’.

Protiklady se přitahují a vytváří krásné věci

Jesmonite se skládá z tekuté a ze sypké složky, které jdou spolu hezky promíchat a mohou vznikat takové krásné podtácky, jako je tento s plastickými srdíčky nebo decentnější tečkovaný podtácek. Mimochodem, z Jesmonite hmoty se vyrábí také mýdelničky, takže srdíčková mýdla mohou mít i stylovou mýdelničku! Šampus už je nalitý, výtvor už je zalitý, pojďte se trochu zahřát.

Láska hřeje u srdce…

… a když podle tohoto návodu poskládáte zažehlovací korálky, tak u srdce zahřeje i žehlička! Srdíčko z korálků potěší třeba i jako talisman do peněženky.

Co je psáno, to je dáno

Vytvořte originální valentýnku! Přes Messenger je to sice fajn, ale takovou papírovou klasiku si můžete připnout třeba macramé sponkou k diáři nebo k To do listu, aby ten 14. únor uběhl v práci rychleji.

Šperk jako třešnička na dortu

Dolaďte svůj valentýnský outfit stylovými sutaškovými náušnicemi nebo si vyrobte nějaké jednodušší třeba technikou ketlování. U nás najdete spoustu (nejen) zlatých a stříbrných srdíčkových přívěsků, korálků i spojovacích dílů s motivem lásky. Krásný šperk ale můžete vyrobit i pro svého Valentýna! Co třeba takový unisex citrínový náramek s geometrickým srdíčkem?

Únor je zvláštní měsíc. Pojďme si ho navzájem udělat hezčí. Vyrobte svým blízkým něco, co jim rozzáří oči a zpříjemní den. Přizvěte k tvoření své lásky, děti nebo třeba přátele a užijte si společně strávený čas, který nám líný zimní rytmus přírody naděluje. Udělá nám nesmírnou radost, když se s námi podělíte o výsledky svoji práce na našem Facebooku nebo Instagramu. A třeba i o to, jaký úsměv jste vykouzlili na rtech obdarovaného.

Související články

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jaro je tu a s ním čerstvá dávka inspirace pro tvoření jarních dekorací! V tomto článku vám přinášíme pět kreativních nápadů na DIY svícen, papírové sněženky nebo nástěnné dekorace. Pusťte se do jarního tvoření ještě dnes!

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Tipy na originální karnevalové masky

Tipy na originální karnevalové masky

Vytvořte si vlastní masky na karneval nebo do průvodu! Připravili jsme pro vás 4 návody a pár tipů na originální šperky a masky, se kterými budete za hvězdu na každém karnevalu. Prohlédněte si je hned teď!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť