7 návodů pro štěstí

Sobota, 18. březen 2023

Štěstí sice vytvořit nejde, ale navodit si pocit štěstí při tvoření, to jde jedna báseň! Inspirujte se v tomto článku a prohlédněte si návody na šperky, podtácek, přáníčko i stylový podšálek s motivy štěstí.

7 návodů pro štěstí

Hele pampeliška - foukni do ní a něco si přej!

Kombinování různých technik nás baví! Tak nějak vzniknul i tento podtácek z Jesmonite s motivem rozfoukaných pampelišek. Ty jsme vystřihli ze scrapbookového papíru a aby se to všechno pěkně lesklo, a zároveň se papír neponičil, zalili jsme tácek vrstvou křišťálové pryskyřice.

Přívěsek na klíče se čtyřlístkem

Když jste byli na louce hledat pampelišky, našli jste tam i čtyřlístek? Paráda, to je skvělá příležitost vyzkoušet si tvoření z křišťálové pryskyřice. Čtyřlístek po vylisování můžete zalít do speciálního lůžka a vytvořit tak originální přívěsek na klíče.

Náramek plný energie a štěstí

O slunečním kamenu se říká, že je díky své sluneční energii ideálním krystalem pro dobrou náladu a dodání energie. No a když se k tomu přidá přívěsek ve tvaru čtyřlístku, tak je to neodolatelná kombinace pro přivolání štěstí do života. Návod na výrobu tohoto náramku ze slunečního kamene najdete zde.

Sloní dávka štěstí

Kromě čtyřlístků máme v nabídce i další symboly štěstí, jako je třeba přívěsek se slonem od TierraCast. Krásně vypadá například na náramku v kombinaci se zlatým živcem a rudrakshou, doplněný stylovým střapcem. A pokud by vás zajímaly také další symboly zvířat, která podle legend přináší štěstí, v tomto článku jich najdete dalších 9!

Náušnice se čtyřlístkem a malachitem

V jednoduchosti je krása a přesně takové jsou i tyto náušnice se spojovacím dílem ve tvaru čtyřlístku a s krásně zeleným malachitovým korálkem.

Přáníčko s glitrovými čtyřlístky

Vytvořte originální přáníčko se čtyřlístky, které jsou složené ze srdíčkových výseků. Můžete je vystříhat buď z glitterových papírů nebo z decentnějších scrapbookových papírů a nezapomeňte je doplnit nějakým textem přímo od srdce (mimochodem, můžete vyzkoušet psaní kaligrafickým perem).

Čtyřlístkový podšálek z macramé

Nemít na stole pod hrnkem nebo skleničkou “kolečko”, to je snad štěstí samo o sobě. Tyhle stylové podšálky z macramé od naší autorky Ivči tedy štěstí do domu zaručeně přinesou!

Všechny návody jsou zdarma a velmi nás potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Pokud se budete svou tvorbou chlubit na Facebooku nebo na Instagramu, potěší nás, když fotku označíte #inspiraceodmanumi.

 

Související články

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jaro je tu a s ním čerstvá dávka inspirace pro tvoření jarních dekorací! V tomto článku vám přinášíme pět kreativních nápadů na DIY svícen, papírové sněženky nebo nástěnné dekorace. Pusťte se do jarního tvoření ještě dnes!

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Tipy na originální karnevalové masky

Tipy na originální karnevalové masky

Vytvořte si vlastní masky na karneval nebo do průvodu! Připravili jsme pro vás 4 návody a pár tipů na originální šperky a masky, se kterými budete za hvězdu na každém karnevalu. Prohlédněte si je hned teď!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!