Inspirace pro tvoření mezi svátky

Pondělí, 26. prosinec 2022

Rok 2022 utekl jako voda a my se s ním pomalu loučíme. Ať už pořádáte novoroční party nebo vítáte nový rok poklidně, třeba vás zaujme jeden z těchto nápadů!

Inspirace pro tvoření mezi svátky

Vystavte si okamžiky, na které nechcete zapomenout!

Někdo tvrdí, že ty nejkrásnější okamžiky je potřeba prožít a někdo naopak rád fotí, zaznamenává a vystavuje. Pokud jste hrdými členy druhé zmíněné skupiny, pak tyhle tři návody budou přesně pro vás! Vytvořte si fotorámeček ze špachtlí ve scandi, boho nebo glamour stylu a vystavte si ty nejkrásnější vzpomínky.

To chce KLID…

… a hlavně se z toho nezbláznit! Po novém roce se často všechno zblázní, lidé si plní předsevzetí, avšak mnohdy nejlepší volbou je trochu zvolnit. Klid sice vytvořit nedovedeme, ale můžete si ho alespoň trochu manifestovat touto mističkou ze samotvrdnoucí hmoty. Můžete jí použít třeba na odkládání klíčů a pak budete mít klid dvojnásobný, protože je nebudete muset hledat! :)

Podpořte svá předsevzetí minerály

Ať už si přejete cokoliv, náramek nebo jiný šperk z minerálů vám může posloužit jako talisman, připomínka a prý i jako pomocník, pro splnění vašich cílů. Na šperk si můžete připnout přívěsek nebo korálek, který Vám bude připomínat vaše předsevzetí nebo se můžete ponořit do tohoto článku, který vysvětluje údajné magické schopnosti minerálů. A taky můžete spojit minerál podle toho, co si přejete a komponent na připomínku a to pak přece půjde plnění předsevzetí úplně samo.

Doraž na party, mrk mrk

E-mailové pozvánky i Facebookové události jsou fajn, ale jedna věc je ještě lepší - papírová pozvánka, kterou vlastnoručně vyrobíte! Zkuste třeba takovouhle mrkací pozvánku, kterou můžete třeba washi páskami doladit k tématu vaší silvestrovské party.

Buďte hvězdou večera

Jednoduché náušnice s hvězdičkami podle návodu od Lucie Svobodové dokáže vytvořit každý! Barvu korálků navíc můžete vybrat tak, aby seděla k barvě svého silvestrovského outfitu.

Aby byla i party hvězdná

Netřeba zvát na party celebrity, aby byla party opravdu hvězdná. Stačí si vyrobit tyto jednoduché hvězdy z holografiecké folie. Potřebujete jen folii, řezačku a tavnou pistoli a zachvíli můžete zdobit.

Perly se hodí pro každou příležitost

Říká se, že perly pozvednou outfit na další úroveň. Naštěstí už není třeba pravých perel, můžete si vytvořit takovýhle krásný náhrdelník nebo jeden ze spousty dalších perlových návodů z naší Inspirační galerie z plastových imitací perel. Ty jsou stejně krásné a navíc mnohem lehčí, než opravdové perly. Můžete si tak jimi jednoduše a efektně ozdobit třeba i čelenku nebo kruhové náušnice.

Rozhodně to chce třpytky!

Vyrobte si pár těchto stylových podtácků z Jesmonite a hlavně nezapomeňte na třpytky. Nemusíte se držet pouze tohoto návodu, možností je spoustu. Máme totiž na výběr z několika desítek forem na odlévání z Jesmonite hmoty, můžete si tak vytvořit i jiné tvary a velikosti podtácků, svícnů, různé krabičky a další funkční dekorace.

Budeme rádi, když se s námi podělíte o další silvestrovskou a novoroční inspiraci buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu, značka #inspiraceodmanumi.

Související články

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jaro je tu a s ním čerstvá dávka inspirace pro tvoření jarních dekorací! V tomto článku vám přinášíme pět kreativních nápadů na DIY svícen, papírové sněženky nebo nástěnné dekorace. Pusťte se do jarního tvoření ještě dnes!

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Tipy na originální karnevalové masky

Tipy na originální karnevalové masky

Vytvořte si vlastní masky na karneval nebo do průvodu! Připravili jsme pro vás 4 návody a pár tipů na originální šperky a masky, se kterými budete za hvězdu na každém karnevalu. Prohlédněte si je hned teď!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!