Minerály na míru pro znamení Ryb

Úterý, 21. únor 2023

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Ryb a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení Ryb

Co o Rybách říká horoskop?

Představte si rybu… Jemného, klidného živočicha ve svém tichém prostředí… Právě takové jsou i osoby, které se ve znamení Ryb narodily. Harmonie je pro ně klíčová, proto se raději přizpůsobují a zůstávají v pozadí. To ale neznamená, že nemají svůj názor, jen více přemýšlí o tom, kdy je vhodné jej vyslovit. Pro svou vrozenou nenápadnost mají jedinečnou schopnost vidět věci, které mohou být pro ostatní skryté. Ryby jsou velice vnímaví a citliví jedinci, pro které má zásadní hodnotu možnost pomáhat ostatním.

Všechny minerálové korálky vhodné pro ryby najdete zde >>>

Minerály vhodné pro Ryby:

Akvamarín, ametyst, angelit, fluorit, granát, jadeit, jaspis, kyanit, lapis lazuli, larimar, modrý krajkovaný achát, olivín, opál, tanzanit, tyrkenit. Více o těchto minerálech najdete níže nebo si je můžete všechny prohlédnout přímo pod filtrem "vhodné pro ryby" v kategorii drahých kamenů a minerálů.

Akvamarín

Akvamarín je kamenem vody, která s sebou přináší klid, ticho a očistu. Pomáhá v průtoku komunikace a správnému sebevyjádření. Akvamarín údajně vnímá všechny pocity svého majitele a pomáhá mu sebrat veškerou odvahu a zodpovědnost k vykonání potřebných činů. Je to partnerský kámen, který podle legend nechává odplynout vztahové konflikty a nastolit opět domovskou pohodu. Používá se také jako talisman na dlouhé cesty.

Akvamarínové korálky a kameny najdete zde >>>

Ametyst

Ametyst je kamenem duchovní očisty a meditace. Mocný kámen s ohromnou ochrannou, léčivou a očistnou silou. Zahání prý nespavost a noční můry. Přináší klid a zahání negativní emoce, obavy a zlobu. Napomáhá údajně soustředění, dodává rozhodnosti a rozvíjí naši intuici. Ametyst má vysoké spirituální vibrace. Říká se, že přitahuje pravou, ryzí, emocionální lásku, posiluje věrnost, tiší strachy a zvyšuje naděje. Čistí a harmonizuje 5. a 7. čakru.

Ametystové korálky a kameny najdete zde >>>

Angelit

Angelit je známý především mezi léčiteli, jelikož pomáhá navozovat kontakt s čistou vesmírnou energií, podporuje vnímavost, která je pro Ryby typická. Kromě toho se mu říká kámen soucitu, jelikož dokáže prohlubovat stav slitování a smíření se s věcmi, které již nemůžeme změnit. Majitele podle legend ochraňuje před krutostí a navozuje stav klidu a míru.

Angelitové korálky a kameny najdete zde >>>

Fluorit

Fluorit je obdařen silnou ochrannou mocí, zejména na duševní úrovni. Pracuje s vědomou myslí, posiluje prý naše myšlenky a potlačuje silné emoce. Věří se, že urovnává zoufalství, depresi či vztek. Uvádí do souladu citovou, tělesnou i duševní rovinu. Posiluje prý analytické schopnosti, dodává řád každodennímu životu, jemně otevírá dveře do podvědomí a nechává na povrch vyplynout potlačované pocity. Podle legend zvyšuje sebedůvěru, zručnost a duševní koordinaci. Věří se, že pomáhá při učení a napomáhá koncentraci a účinně funguje proti škodlivým vlivům počítačů a elektromagnetickému záření.

Fluoritové korálky a kameny najdete zde >>>

Granát

Granát je velmi známý kámen, který je obdivován nejen za svou barvu, ale také díky svým vlastnostem. Používá se už po staletí jako ochranný amulet, který nás dokáže varovat před blížícím se nebezpečím. Harmonizuje kořenovou čakru, a tím nám dodává pocit klidu a míru, a učí nás pracovat s vlastní sexualitou a naší ryzí podstatou. Také nám pomáhá překonávat strach z různých tabu a sdělování vnitřní pravdy. Mimo jiné může být ideální pro ty, kteří postrádají sebevědomí, protože prý dodává pocit nepřemožitelnosti.

Granátové korálky a kameny najdete zde >>>

Jadeit

Jadeit je minerální kámen určený především k duchovní očistě. Je ideální nejen na uklidnění, ale také k harmonizaci všech čaker. Říká se, že je ideální pro ty, kteří chtějí v životě něčeho dosáhnout, že přitahuje finanční hojnost a pomáhá v kariérním životě. Věří se, že učí, jak dosáhnout rychlé rozhodnosti a nahlédnutí do našeho nitra, abychom pochopili naše skutečné sny. Je vhodný pro všechny, kteří si nevěří, jelikož dodává sebedůvěru a pohlcuje prý naše vlastní negativní myšlenky.

Jadeitové korálky a kameny najdete zde >>>

Jaspis

Jaspis pro svou širokou škálu zemitých barev a dostupnost byl od pradávna používán k výrobě předmětů a pečetítek. Kromě praktického využití mu byla připisována i magická moc. Jaspis je kamenem klidu, pomáhá nám najít v životě ztracený řád a zjistit, co je skutečně důležité. Pomáhá prý při řešení konfliktů i životní nerovnováze a ochraňuje před zlobou a nenávistí. Známe mnoho druhů jaspisů, namátkou třeba červený jaspis, tyrkysový jaspis regalit, obrázkový jaspis nebo leopardí jaspis. Legendy praví, že když si dáte před spánkem pod polštář jaspis, pomůže vám uchovat v hlavě sny.

Jaspisové korálky a kameny najdete zde >>>

Kyanit

Kyanit se používá nejčastěji na podporu detoxikace organismu a to jak z fyzické, tak z psychické stránky. Věří se také, že pomáhá při procesu hubnutí. Díky své modré barvě se váže ke krční čakře a tím se z něj stává skvělý talisman pro řečníky. Napomáhá prý totiž zlepšit komunikaci a mluvený projev. Dokáže také prohloubit naši intuici, logické myšlení, a tím pádem pomáhá k dosažení rychlejšího řešení. Často se používá při meditaci.

Kyanitové korálky a kameny najdete zde >>>

Lapis lazuli

Lapis lazuli je kamenem lásky, přátelství a moudrosti. Je vhodný pro meditace, protože přináší hluboký vnitřní klid a mír. Říká se, že působí proti depresi a rychle odstraňuje stres. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Přináší soucit, poctivost a čestnost. Udržuje v rovnováze 5. čakru a 6. otevírá. Odstraňuje prý potíže s komunikací, učí naslouchání druhým, odhaluje vnitřní pravdu a umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled.

Lapis lazuli korálky a kameny najdete zde >>>

Larimar

Larimar je velmi ojedinělý kámen, ke kterému se váže spousta legend. Říká se, že je propojený s bájnou Atlantidou a ukrývá v sobě sílu delfínů. To je připisováno faktu, že larimar se těží pouze v jediné lokaci na světě, a to v Dominikánské republice, která má být podle jedné z teorií pozůstatkem výše zmíněné civilizace. Díky tomu je larimar velmi vzácný. Jelikož se věří, že delfíni jsou andělé moře, i larimar má schopnosti propojit nás s říší andělů. Je to silně léčivý a ochranný kámen, který nás údajně chrání před stresem a únavou.

Larimarové korálky a kameny najdete zde >>>

Modrý krajkovaný achát

Modrý krajkovaný achát náleží elementu vody. Zajišťuje nám klid a přináší štěstí. Odstraňuje pocity starých křivd, věří se, že zbavuje stresu a zmírňuje hádky v domácnosti nebo rodině. Zajišťuje nám velkou oporu a napomáhá čerpat z nekonečného zdroje síly.

Modré krajkované achátové korálky a kameny najdete zde >>>

Olivín

Olivín, kterému se také říká peridot, je tvrdý kámen, který se často používá ve světě šperkařství i díky své krásně světle zelené barvě. Olivínu vládne ženská síla Venuše, a proto otevírá srdeční čakru a navozuje pocity hluboké lásky, včetně sebelásky. Používá se také jako ochranný minerál, protože odráží negativní energii. Tlumí pocity žárlivosti a sebelítosti a harmonizuje vztahy s okolím. Hojně se používal už v době starého Egypta na zdobení šperků, ale také jako amulet pro štěstí.

Olivínové korálky a kameny najdete zde >>>

Opál

Opál patří svými zemitými vlastnostmi do základní čakry. Zde zastává funkci prostředníka mezi naším tělem a Zemí. Díky tomuto spojení nám umožňuje čerpat životní energii a zesilovat všechny naše vlastnosti. V „nečistých“ rukou může působit negativně. Podporuje intuici a celé tělo harmonizuje. Svému nositeli může vracet zpět načerpanou negativní energii, proto je nutné ho často čistit v misce s vodou. Nabíjí se v noci za svitu měsíce.

Opálové korálky a kameny najdete zde >>>

Tanzanit

Tanzanit má podle legend silný uklidňující účinek na naši psychickou stránku. Je prý vhodný především pro ty, kteří právě procházejí komplikovaným životním obdobím a pociťují stavy úzkosti nebo deprese, jelikož nevěří v lepší zítřky. Tento minerál se používá nejen jako ochrana, ale věří se, že má také léčivé účinky, právě díky tomu, že dokáže potlačit velkou míru stresu a uklidnit rozjitřené myšlenky. Tento polodrahokam se hojně využíval africkými domorodci, ale jeho slávu mu přinesla známá herečka Elizabeth Taylor pověstná pro svou lásku k drahým kamenům, jelikož si z něj nechala vyrobit náhrdelník.

Tanzanitové korálky a kameny najdete zde >>>

Tyrkenit

Tyrkenit je považován za kámen štěstí. Jeho barva vybízí naši duši k čistotě citu, mysli a jednání. Rozptyluje negativní vjemy a pocity. Chrání údajně před neštěstím a nehodami. Dává nám moudrost nebe, vod a země, čímž pomáhá naše ideje a intuitivní vjemy převést do praktického života. Tyrkenit kolem nás vytváří silné vibrační pole, které nás chrání před zlými silami z duchovního světa, jež se nás pokoušejí ohrožovat.

Tyrkenitové korálky a kameny najdete zde >>>

Z výše vyjmenovaných drahých kamenů a minerálů můžete vytvořit náramek nebo jiný šperk na míru pro ty, kteří se narodili ve znamení Ryb a nezapomeňte dárek také stylově zabalit do některého z pytlíků nebo krabiček na šperky.

Chtěli byste vytvořit náramek z minerálů, ale nevíte jak na to? Nemusíte se bát, je to jednoduché! Prohlédněte si náš rozcestník, kde najdete všechen potřebný materiál i často kladené otázky. Spoustu inspirace najdete také pod štítkem “Minerály” na našem blogu nebo v sekci Návodů a inspirace, kde na vás čeká více než 150 originálních návodů na šperky z drahých kamenů a minerálů.

Pokud se stejně necítíte na tvoření, ale přes to vás minerály nadchly, prodáváme také dárkové sady tromlovaných minerálů přímo na míru pro všechna znamení. Dárkový balíček pro Ryby najdete zde.

Budeme rádi, když se s námi podělíte o svou tvorbu buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu, značka #inspiraceodmanumi.
—------------

Výše zmíněné ezoterické účinky všech minerálů za žádnou cenu nejsou náhražkou léčebné či jiné odborné pomoci. Jejich magické účinky jsou pouze legendami, které se dlouhodobě váží k naší historii, a tak k nim i doporučujeme přistupovat.

Související články

Minerály na míru pro znamení Blíženců

Minerály na míru pro znamení Blíženců

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Blíženců a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení Býka

Minerály na míru pro znamení Býka

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení Býka a jaké mají vlastnosti!

Minerály na míru pro znamení berana

Minerály na míru pro znamení berana

Pojďte si prohlédnout, které minerály se hodí pro znamení berana a jaké mají vlastnosti!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
98 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Eva
Středa, 27. Březen 2024

100%

Rychlé dodání, pečlivě zabalené, velká spokojenost. Všem doporučuji.

Olga
Úterý, 26. Březen 2024

100%

Široká nabídka a rychlé dodání.

Milena
Neděle, 24. Březen 2024

100%

rýchlosť