Tipy na originální karnevalové masky

Čtvrtek, 15. únor 2024

Vytvořte si vlastní masky na karneval nebo do průvodu! Připravili jsme pro vás 4 návody a pár tipů na originální šperky a masky, se kterými budete za hvězdu na každém karnevalu. Prohlédněte si je hned teď!

Tipy na originální karnevalové masky

Okaté brýle

Ježkovy voči, to je nápad! Vezměte si obyčejné brýle nebo třeba jen obroučky od starých brýlí, kde se rozbilo sklíčko, k tomu tavnou pistoli, balení nalepovacích očiček a pusťte se do tvoření podle tohoto okatého (ale neokoukaného!) návodu od Martiny.

Brýle pro korálkářky

Staré brýle můžete upcyklovat tím, že je využijete k dalšímu tvoření a nalepovat nemusíte jen očička. Zajímavě budou vypadat také polepené korálky, jako je to v tomto návodu. Fantazii se ale meze nekladou, takže si můžete vymyslet cokoliv jiného, čím je polepíte. Zkusit můžete žinylkové dráty, pěnovku, nalepovací kameny nebo třeba oblíbené bambulky.

Veselé bambulkové náušnice

Trocha barev ke karnevalu patří stejně jako bambulky a střapce. Jednoduché bambulkové náušnice sestavíte podle tohoto návodu za pár minut a věříme, že si zaslouží vynést nejen na karneval. Poslouží jistě i jako zajímavé okořenění každodenního outfitu.

Čelenka s žinylkovými drátky

Vytvořte si vlastní korunu z čelenky a žinylkových drátků. Ty můžete barevně doladit podle svého karnevalového kostýmu a z barevné pěnovky můžete vystříhat různé tvary, které na drátky nalepíte a které se budou na drátcích za chůze i tance krásně třepetat a třpytit.

Sestavte si masku z kreativní sady

Pokud si chcete masku vytvořit, ale nemáte možnost nad ní přemýšlet do každého detailu, kreativní sady na výrobu masek vám mohou ušetřit čas. V sadách najdete vše potřebné k sestavení efektní masky jednorožce, slona, žirafy, králíčka nebo jiných zvířátek a superhrdinů. Další možností je originální vyškrabávací maska, na kterou si speciální špachtličkou můžete vyškrabat tvary a čáry podle své fantazie. Pod černou vrstvou se ukrývá duhový podklad a je tak téměř jisté, že každá jedna maska bude naprostý originál.

Malování na obličej

Malování na obličej nebo originální masky nesmí chybět na žádném karnevalu, party, dětské oslavě nebo třeba v přípravách na halloweenský průvod! Pusťte se do toho a vytvořte si originální masku roztomilého zvířátka, děsivé čarodějnice nebo zombie. Díky kvalitním barvám a pomůckám pro malování na obličej od britské firmy Snazaroo, která je oblíbená i mezi profesionály, můžete dosáhnout vždy těch nejlepších výsledků.

Nalepovací kamínky na obličej

Každou masku, obrázek na obličeji nebo jiný efekt můžete stylově doladit nalepovacími kamínky. Použít je můžete například i při líčení, včetně toho plesového.

Prohlédněte si také další návody na šperky i dekorace! Fotonávod vás provede tvorbou krok po kroku a v sekci Materiál na výrobu najdete přesně to, co je k jednotlivým projektům potřeba. Takže nebudete muset nic dalšího řešit a můžete se pustit rovnou do tvoření! Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jaro je tu a s ním čerstvá dávka inspirace pro tvoření jarních dekorací! V tomto článku vám přinášíme pět kreativních nápadů na DIY svícen, papírové sněženky nebo nástěnné dekorace. Pusťte se do jarního tvoření ještě dnes!

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Kreativní valentýnská inspirace 🧡

Kreativní valentýnská inspirace 🧡

Pusťte si k sobě na Valentýna trochu lásky a srdíček! 🧡 Připravili jsme pro vás 6 originálních tipů, na valentýnské šperky a dekorace, které si můžete vyrobit doma. Prohlédněte si tipy hned teď!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov