Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Pondělí, 8. duben 2024

Jaro je tu a s ním čerstvá dávka inspirace pro tvoření jarních dekorací! V tomto článku vám přinášíme pět kreativních nápadů na DIY svícen, papírové sněženky nebo nástěnné dekorace. Pusťte se do jarního tvoření ještě dnes!

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Svícen se sušenými kytkami

Nevyhazujte skleničku od zavařenin. ale vyrobte z ní stylový svícen! Sušené květiny mu dodají jarní nádech a šikovně nalepené jutové copánky zase zakryjí závity.

Zobrazit celý návod >>>

Mistička se sušenými kytkami

Komu by se nehodila mistička na drobnosti, šperky, klíče, drobné nebo na úplně něco jiného? Vyrobte si takovou mističku snadno ze samotvrdnoucí hmoty. Ozdobit ji můžete lisovanými květinami a okraje můžete zabarvit do zlata nebo klidně do jiné vaší oblíbené barvy.

Zobrazit celý návod >>>

Dekorace se sušenými kytkami

Tak trochu jiný jarní věnec můžete vytvořit podle tohoto návodu od Marti. Potřebovat budete velké dřevěné korálky, dřevěný kruh, jutový provázek, sušené květiny a především tavnou pistoli, která to vše spojí dohromady v originální dekoraci.

Zobrazit celý návod >>>

Papírové sněženky

Jarní tvoření se obejde i bez sušených nebo lisovaných květin. Vytvořit si je můžete totiž i z papíru! Zkuste si vytvořit třeba tyto papírové sněženky a pověste je doma na květiny nebo třeba na závěsy.

Zobrazit celý návod >>>

Macramé kruh Jaro je tu!

Přivolejte jaro stylovým jarním věncem na dveře z macramé a dřevěných korálků s písmenky. Vzkaz můžete vytvořit i úplně jiný nebo můžete místo korálků z písmenky použít obyčejné dřevěné korálky a třeba je dozdobit květinovými motivy fixou.

Zobrazit celý návod >>>

PRODUKTOVÝ TIP: Lis na květiny

Sušené květiny si nemusíte kupovat, ale můžete je i sami sušit a lisovat v knihách a starých novinách, ale riskujete, že si knížku poničíte. Proto máme v nabídce tento lis na květiny. Práce s ním bude bavit velké i malé. Lis na květiny je skvělý způsob, jak v dětech probudit přirozený zájem o přírodu, ale hodí se samozřejmě také pro lisování květin pro vaší tvorbu. Krom návodů z článku výše můžete využít lisované květiny při tvoření s křišťálovou pryskyřicí!

Prohlédněte si také další návody na šperky i dekorace! Fotonávod vás provede tvorbou krok po kroku a v sekci Materiál na výrobu najdete přesně to, co je k jednotlivým projektům potřeba. Takže nebudete muset nic dalšího řešit a můžete se pustit rovnou do tvoření! Návody jsou zdarma, naopak nás velmi potěší, když výsledky své tvorby, inspirované právě v sekci Návodů označíte na sociálních sítích, abychom se spolu s vámi mohli radovat z hotového díla!

Budeme rádi, když se s námi podělíte o výsledky své tvorby. Buď na našem Facebooku, nebo na Instagramu. Značka #inspiraceodmanumi

Související články

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Tipy na jednoduché dekorování velikonočních vajíček 8x jinak

Dochází vám nápady na barvení a malování vajíček? Nelamte si hlavu, připravili jsme si pro vás několik tipů na malování vajec, pro které vám stačí pár základních pomůcek a jedno volné odpoledne.

Tipy na originální karnevalové masky

Tipy na originální karnevalové masky

Vytvořte si vlastní masky na karneval nebo do průvodu! Připravili jsme pro vás 4 návody a pár tipů na originální šperky a masky, se kterými budete za hvězdu na každém karnevalu. Prohlédněte si je hned teď!

Kreativní valentýnská inspirace 🧡

Kreativní valentýnská inspirace 🧡

Pusťte si k sobě na Valentýna trochu lásky a srdíček! 🧡 Připravili jsme pro vás 6 originálních tipů, na valentýnské šperky a dekorace, které si můžete vyrobit doma. Prohlédněte si tipy hned teď!

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Miroslava
Pondělí, 29. Duben 2024

100%

Paráda, doporučuju.

+ Díky za super rychlost. Objednávka mi hořela, objednávala jsem na dobírku a odeslali mi to vážně v…

Zdeňka
Sobota, 27. Duben 2024

100%

Velký výběr, rychle dodáno.

Ivana
Pátek, 26. Duben 2024

100%

V tomto obchůdku nakupuji pravidelně a zatím mě nikdy nezklamali. Všem kutilům ho mohu s klidným svědomím doporučit.

+ velký výběr korálků a komponentů nejen ze stříbra

+skvělé ceny

+rychlé dodání