PF 2023 od Manumi

Středa, 21. prosinec 2022

Už je to tu zase. Asi nemusíme říkat, že ten další rok nám utekl zase nějak moc rychle. Pojďte se společně s námi podívat, co jsme společně v roce 2022 zvládli, jaké novinky jsme pro vás během roku do sortimentu přidali a jak jsme se z Korálky.cz stali Manumi.

PF 2023 od Manumi

Milí zákazníci, fanoušci, tvořivci, kreativní duše, zkrátka všichni, kteří máte stejně jako my hlavu plnou nápadů.

Každý rok, když si sedneme k psaní tohoto tradičního novoročního přání, ohlížíme se zpět na uplynulý rok a nestačíme se divit. Nestačíme se divit, kolik věcí se událo, co všechno jsme zvládli, jaké techniky v oblasti tvoření jsme objevili, co nového jsme se naučili a kolik krásných věcí jsme společně s vámi vytvořili. 

Stejně jako ten rok předchozí, i rok 2022 nám přinesl spoustu překážek, nejistot, výzev a ponaučení. Ale i spoustu krásných příležitostí, nových zákazníků a hlavně radosti. Pojďte se společně s námi ohlédnout za uplynulým rokem, ještě než se vrhneme do toho dalšího.

Z Korálky.cz se stalo Manumi

Tuhle změnu jsme chystali už nějakou dobu, ale i přes všechny pečlivé přípravy nás ani ve snu nenapadlo, jak velká a náročná změna to bude. Proč jsme se do toho pustili jsme vám vysvětlili v tomto článku. A i když některé ohlasy nebyly úplně nadšené, nakonec věříme, že právě i díky vám, kteří jste s námi přes tuhle velkou změnu zůstali, jsme to zvládli dobře. A v nové značce se nám všem moc líbí!

Zrekonstruovali jsme naše prodejny

A to nejen do Manumi kabátku, ale i sortimentně. Na našich prodejnách teď tak najdete vše pro ty nejoblíbenější trendy v tvoření. Od náramků z minerálů, přes macramé, až po Jesmonite a tvoření s dětmi.

Byli jsme v televizi!

A to hned několikrát. Mohli jste nás vidět v rámci tvořícího seriálu v Sama doma a vánoční ozdoby jsme vyráběli pro Dobré ráno s Českou televizí. Kam se podíváme příště?

Naše návody se objevily v časopisech

Kdo odebíráte například Všechno co mám ráda, časopis Dekor, Blesk Bydlení nebo Překvapení, nemohli jste přehlédnout naše návody. A kdo je nestihl, nebojte. Hodláme v tom pokračovat i další rok!

Začali jsme pro vás vyrábět startovací sady

Abyste se mohli pustit do tvoření s jistotou, že vám nic nechybí a že to zvládnete. Abyste v jedné kouzelné krabičce našli všechno, co potřebujete, včetně podrobného návodu. A chystáme jich pro vás mnohem více.

Pustili jsme se do modelovacích kovů a smaltování

Společně s úžasnou Janou Veselou jsme pro vás dali dohromady sortiment i spoustu tipů na Vše pro smaltování a Vše pro práci s modelovacími kovy. Protože chceme, abyste si krásné profesionální šperky mohli vytvořit i vy, vlastníma rukama, v pohodlí domova.

Stříháme, lepíme a pak zas letíme

Aneb připravili jsme pro vás sekci Vše pro kreativní papírnictví. Abyste se mohli pustit do scrapbookingu, zaznamenávat vzpomínky, nápady a důležité životní události.

Mysleli jsme i na ty nejmenší

A vytvořili sekci Vše pro tvoření s dětmi. Protože neznáme lépe strávený čas společně s dětmi, než ten, kdy společně něco tvoříme. Ať už jsou to zažehlovací korálky, moosgummi, žinylkové dráty, nalepovací očíčka, dětské barvy i modelovací hmoty, dětem nápady nikdy nedojdou a nám zase radost z těch šťastných dětských očí.

Zahořeli jsme pro svíčky

Respektive pro jejich výrobu. A vy také. Asi byste museli slyšet naší kolegyni Marcelku, která se sama do zakázkové výroby vrhla, jak nevěřícně každý druhý den kroutí hlavou a říká, kam ty svíčkové vosky pořád mizí, že je musí doobjednávat.

Přinesli jsme mydliny do každé rodiny

A rozšířili náš sortiment o Vše pro výrobu mýdel. A kdo má doma děti ví, že tvorba mýdel může být zábava pro celou rodinu klidně na celý den. A mýdel, těch není doma nikdy dost.

Další krok do polymerových hmot

Od Nemravka.cz jsme přebrali kompletní sortiment polymerových hmot Premo Sculpey, abychom mohli hrdě pokračovat v jejím odkazu a přivítat u nás ty, kteří to s tvořením z polymerů myslí vážně.

V naší inspirační galerii přibylo spoustu nových návodů a autorů

S rozrůstajícím se sortimentem se rozrůstá i naše Inspirační galerie a úžasní tvůrci, se kterými spolupracujeme. Prohlédněte si nové návody od Dity, Ady, Martiny nebo Ivy. A uložte si naši Inspirační galerii do záložek, protože v ní nikdy nedojdou nápady.

Ale co je nejdůležitější, zvládli jsme další nelehký rok, a to hlavně díky vám, našim zákazníkům, dodavatelům, partnerům, přátelům, kolegům a rodinám. Jste pro nás tou největší motivací. Vaše nápady, podněty, výtvory, úspěchy, ale i stížnosti a reklamace. To všechno nás posouvá dál a jen díky tomu můžeme být tím nejlepším místem pro všechny kreativní duše, které mají hlavu plnou nápadů a hledají kvalitní sortiment, podporu a inspiraci pro jejich realizaci.

Děkujeme a slibujeme, že i v roce 2023 se budeme snažit přinášet vám nové trendy ve tvoření, spoustu návodů a inspirace a hlavně radosti ze samotného tvoření. Protože tvoření je podle nás pro všechny ruce i duše tím nejlepším lékem. Ať už na tuhou zimu, špatnou náladu, anebo na nekonečnou nudu. A tak nic z toho nás společně v roce 2023 rozhodně nečeká! 🙂

Váš tým Manumi ❤

Související články

Dny Manumi a sleva až 150 Kč

Dny Manumi a sleva až 150 Kč

Nakupte do neděle 14. 4. 2024 a můžete mít slevu až 150 Kč na celý nákup! Jak na to? Čtěte níže.

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jarní kreativní inspirace: 5 tipů na jarní tvoření

Jaro je tu a s ním čerstvá dávka inspirace pro tvoření jarních dekorací! V tomto článku vám přinášíme pět kreativních nápadů na DIY svícen, papírové sněženky nebo nástěnné dekorace. Pusťte se do jarního tvoření ještě dnes!

Objevte kouzlo manumitu + sleva 14 %

Objevte kouzlo manumitu + sleva 14 %

Propadněte magickému manumitu, dnes 1. 4. 2024 navíc s možností nákupu se slevou 14 % na celou objednávku.

Všechny články



Ověřeno našimi zákazníky
99 % zákazníků nás doporučuje
z celkem 6 650+ recenzí - zobrazit vše

Jaromíra
Úterý, 23. Duben 2024

100%

rýchlosť expedície a dodania

+ nádherné korálky, dobrý výber koralkových komponentov

Milena
Pátek, 19. Duben 2024

100%

Krásne koralky, veľká spokojnosť

Katarina
Čtvrtek, 18. Duben 2024

100%

Fantasticky obchod!